(Λατρεμένος) υποψήφιος των ευρωεκλογών, αντί για τη φωτογραφία του έβαλε αυτό…

Προσέξαμε κάτι που μας έκανε εντύπωση.

Article featured image
Article featured image

Χθες, άρχισε η διαδικασία εκτύπωσης των ψηφοδελτίων για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου. Η φωτογραφία από το ψηφοδέλτιο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και των ΜΜΕ, όμως προσέξαμε κάτι που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Διαβάζοντας τη σειρά των κομμάτων και τα ονόματα των υποψηφίων, στη στήλη με τους ανεξάρτητους υποψηφίους αντικρίσαμε μια παραφωνία. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής, Ανδρόνικος Ζερβίδης, αποφάσισε αντί κάποιο λογότυπο ή έστω φωτογραφία με το δικό του πρόσωπο, να βάλει ένα μικρό χαριτωμένο σκυλάκι, που θα έλεγε κάποιος πως πρόκειται για σκυλάκι από εκείνα που μπορείς εύκολα να βρεις τυχαία στο google image κάνοντας αναζήτηση: cute dog.

87255.jpg

Προσπαθήσαμε να «διαβάσουμε» πίσω από την επιλογή του κ. Ζερβίδη και δίνουμε δύο πιθανά σενάρια για το τι ακριβώς συνέβη. Πρώτον, ότι ίσως από λάθος αντί τη δική του φωτογραφία έστειλε στο κρατικό τυπογραφείο την πρώτη φωτογραφία που βρήκε στο κινητό του ή δεύτερον πως έβαλε σκοπό να παίξει με το συναίσθημα των φιλόζωων ψηφοφόρων που είναι αναποφάσιστοι για να πειστούν να ρίξουν ψήφο στο γλυκύτατο – κατά τα άλλα – σκυλάκι.

sss.JPG

Πάντως γνωρίζουμε πως ο Ανδρόνικος Ζερβίδης, έχει χιούμορ και αυτό το απέδειξε και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας όταν κατέβαινε για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει την ημέρα που παρέδωσε στην Πρόεδρο της Βουλής 55 βρεφικές πιπίλες, «ως εργαλείο για να αντιμετωπίσει τους βουλευτές που μιλούν πολύ, ώστε να μάθουν να ακούνε περισσότερο…» , όπως είχε πει.

Επίσης αξέχαστο θα μείνει και το «μανιφέστο» του ως υποψήφιος Πρόεδρος το οποίο υπέγραφε ως «Ανδρόνικος, Βασιλέας και Σουλτάνος της Κύπρου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ