Η Μαρίνα ολοκλήρωσε τη δεύτερη πρόβα και μας έδειξε κομμάτι από τη χορογραφία

Έβγαλε με «μαγικά» από το σανδάλι το μαντήλι και χόρεψε τα-τα-τα. [ΒΙΝΤΕΟ]

Article featured image
Article featured image

Η Μαρίνα Σάττι και η ελληνική συμμετοχή ολοκλήρωσαν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Eurovision 2024.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευσε, με την ιδιαίτερη χροιά και τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, το «ZARI», στη δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.


Μάλιστα, λίγο αργότερα η Μαρίνα Σάττι δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο από τη δεύτερη πρόβα, δείχνοντας μας για πρώτη φορά ένα κομμάτι από την χορογραφία και την ερμηνεία της πάνω στη σκηνή της Eurovision!



Ο έντονος χορευτικός ρυθμός, οι γρήγορες εναλλαγές επί σκηνής, η ευρηματική σκηνική παρουσία και τα εντυπωσιακά γραφικά αποτελούν μερικά από τα βασικά συστατικά της εμφάνισης της Ελλάδας.

Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, στις 22:00, η Μαρίνα και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, θα ανέβουν στη σκηνή του Malmö Arena για τον Β’ Ημιτελικό, όπου η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ