Κυπριακή ροκ μπάντα διασκεύασε και οπτικοποίησε το «Ζάρι»

Εμείς πάντως, λατρέψαμε την εναλλακτική αυτή πρόταση! (και το παίζουμε στο repeat).

Article featured image
Article featured image



Πολλοί σκεφτήκαμε πως θα ήταν εάν το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, εάν ήταν κυπριακό. Κάποιοι όμως δεν το σκέφτηκαν απλά, το έκαναν και πραγματικότητα.

Η κυπριακή ροκ μπάντα OnTour, διασκεύασε το τραγούδι και εμπνευσμένη από το βιντεοκλίπ, αντικατέστησε τα ελληνικά στοιχεία με τα κυπριακά. Στο δικό τους βιντεοκλίπ μπορεί κανείς να δει, μέλος της μπάντας να κρατά κούσπο (κασμά), κάποιον να φιλάει την κυπριακή σημαία και έναν άλλο να πίνει κυπριακό καφέ.

Επίσης, από το βιντεοκλίπ δεν θα μπορούσε να λείψει το εθνικό μας όχημα, το διπλοκάμπινο, αλλά ούτε το εθνικό μας φαγητό, η σούβλα, όπως επίσης και το εθνικό μας ποτό, η ζιβανία. Στο βιντεοκλίπ βλέπουμε και τα «παλιά» κυπριακά σχολικά τετράδια που σημάδεψαν τα παιδικά μας χρόνια, ζάρια, λίρες κλπ.

Το βιντεοκλίπ γυρίστηκε στις κυπριακές αλάνες, σε πλατείες χωριών και σε καφενεία.

H αλήθεια είναι πως εμείς λατρέψαμε την έξυπνη διασκευή τους και το παίζουμε στο repeat.

@ontourofficial I'm gonna do it my way 🎲 @SATTI #ontour #marinasatti #zari #cover #eurovision #eurovision2024 #cyprus #greece #fyp @Andreas Michael @christos.ontour @Nikolas Efstathiou85 @Stefanos Kozakis ♬ original sound - ontourofficial

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ