Πέντε μαγαζιά στη Λευκωσία από τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να παραγγείλεις (και να δοκιμάσεις)

Αν πεινάς, αυτό το άρθρο σε αφορά!

Article featured image
Article featured image

Πεινάς; Το ξέρουμε ότι πεινάς! Και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνουμε όλοι όταν μας πιάνει εκείνη η λιγούρα τις περίεργες ώρες που είμαστε στο γραφείο ή στο σπίτι; Μπαίνουμε στο Foody, βρίσκουμε το αγαπημένο μας κατάστημα, παραγγέλνουμε και… μέχρι να ξαναγυρίσουμε στην οθόνη, μάς καλούν να κατέβουμε γιατί η παραγγελία είναι ήδη στην είσοδο.

Και μπορεί αυτό που περιγράψαμε, να είναι πάνω κάτω η καθημερινότητα της πλειοψηφίας από εμάς, αλλά τι θα έλεγες αν σου αποκαλύπταμε πως εδώ και λίγο καιρό το Foody έχει προσθέσει μία νέα υπηρεσία στην πλατφόρμα του, το Red Selectiοn, μέσω της οποίας μπορείς να βρεις τα πιο δημοφιλή μαγαζιά σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο, όπως και κρυμμένους θησαυρούς σε γειτονιές της κάθε πόλης, που λίγοι γνωρίζουν και αποτελούν γαστρονομικά διαμαντάκια που σίγουρα πρέπει να βάλεις στο bucket list σου;

Το Red Selection, με την υπογραφή του διάσημου σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου, αποτελεί μία πρόταση από μαγαζιά και γεύσεις της πόλης μας, που πρέπει όλοι να δοκιμάσουμε. Μία δυναμική λίστα με δημοφιλή εστιατόρια, τα οποία ήδη ξεχωρίζουν και βρίσκονται διαθέσιμα για κάθε χρήστη του Foody, μέσα από την πλατφόρμα του Foody.

Και επειδή ό,τι προτείνουμε πρέπει να το έχουμε δοκιμάσει οι ίδιοι, μπήκαμε στο Foody, μέσω της εφαρμογής του, και αποφασίσαμε να εξερευνήσουμε το Red Selection για να διαπιστώσουμε κατά πόσο οι προτάσεις του είναι όντως οι καλύτερες. Ένα σας λέμε, από τη λίστα που θα δείτε πιο κάτω, ήδη έχουμε παραγγείλει καφέ και κρουασάν από το λατρεμένο Crust + Dough, σαλάτες και vegan bowl για το μεσημέρι από το Omni Eats και για το βράδυ, λέμε να ολοκληρώσουμε το Baby Reindeer στο Netflix με κάτι ασιατικό!


Red Selection, Nicosia


Crust + Dough

Οι συστάσεις περιττεύουν όταν πρόκειται για ένα μαγαζί που ερωτεύεσαι από την πρώτη δαγκωνιά γεμιστού κρουασάν με κρέμα φουντουκιού ή των φημισμένων New York Biscuits. Είτε για πρωί, είτε για απόγευμα, παρέα με καφέ ή φρέσκο χυμό, το Crust + Dough έχει τόσες μοναδικές επιλογές, που δεν θα βαρεθείς ποτέ να δοκιμάζεις.

02 Crust _ Dough - Coffee Nic.jpg



Loca Cafe & Brunch

Δεν ονομάστηκε τυχαία Loca, αφού οι επιλογές στο μενού σίγουρα θα σε τρελάνουν. Παρότι έχουμε δοκιμάσει και ξαναδοκιμάσει από τα burger και τα burritos, λέμε για αλλαγή να οργανώσουμε στο σπίτι brunch Sunday with Friends με επιλογές αποκλειστικά και μόνο από το μενού του Loca, με το French Toast και τα English Muffins, να αποτελούν τα αγαπημένα μας εδώ στο γραφείο.

01 - Loca - Cover 4 coffee Nic.jpg



Omni Eats

Και εκεί που ξεκινούν οι φωνές στο κεφάλι να φωνάζουν πως έρχεται καλοκαίρι και πρέπει να μαζευτούμε, έρχεται το Omni Eats για να μας αποδείξει πως το υγιεινό και low calories food, μπορεί να είναι εξίσου νόστιμο και γευστικό, άσε που μπορεί να είναι και vegan. Χορταστικά rice bowls, ευφάνταστες σαλάτες και tapas συμπληρώνουν το πλούσιο μενού του Omni και ειλικρινά, κανείς δεν θα μείνει ανικανοποίητος.

omni eats salad Nic.jpg



Hokkaido Express

Ναι, αλλά έχουμε καιρό να φάμε sushi και μάλιστα νόστιμα και χωρίς να πρέπει να κάνεις καταναλωτικό δάνειο από την τράπεζα για να παραγγείλεις μία αξιοπρεπή και χορταστική ποσότητα. Εδώ, έρχεται το Hokkaido να σου ανατρέψει τα δεδομένα και να σου αποδείξει πως το sushi μπορεί να είναι και νόστιμο και οικονομικό. Και αν μας ρωτάτε, εκτός από την ποικιλία με τα sushi -ε, θα δοκιμάσεις από όλα, πώς θα γίνει- οφείλετε να δοκιμάσετε τα noodles και την crispy πάπια και θα μας θυμηθείτε.

01 - Hokkaido Express - Cover 3 Asian Nic.jpg



Bao Pau

Πώς τα λένε αυτά τα αφράτα ψωμάκια που βάζουν μέσα διάφορες γεμίσεις και όταν τα τρως είναι λες και τρως αφρό και δεν μπορείς να σταματήσεις; Αυτά τα λένε bao buns, κατάγονται από την αρχαία Κίνα και αποτελούν ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα που δημιούργησε και εξήγαγε ο εν λόγω ασιατικός λαός. Μια σπουδαία γαστρονομική κληρονομιά που έφερε στην Κύπρο το Bao Pau και αναρωτιόμαστε πώς τόσα χρόνια μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς αυτά. Με κοτόπουλο ή πάπια, με καβούρι ή σολομό, με βοδινό ή χοιρινό, ό,τι και να διαλέξεις (ιδανικά ένα γύρο απ’ όλα), θα γίνει το νέο αγαπημένο σου πιάτο.

Bao Pau sushi Nic photo.jpeg



Πεινάς; Και να μην πεινούσες στην αρχή αυτού του κειμένου, πλέον είμαστε σίγουροι ότι πεινάς. Εμείς πάντως πεινάσαμε, γι’ αυτό σας αφήνουμε να μπούμε στο Foody να βάλουμε παραγγελία!


Σχετικά με το Foody:


Τo Foody δημιουργήθηκε το 2015, ως η πρώτη εταιρεία online delivery στην Κύπρο, αλλάζοντας τον τρόπο παράδοσης τροφίμων στη χώρα. Σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην κυπριακή αγορά, στηρίζοντας την ανάπτυξή της στην τεχνολογία και την καινοτομία. Συνεργάζεται με περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε όλη την Κύπρο.

Μέσω υπηρεσιών όπως το μηνιαίο πρόγραμμα συνδρομής «FoodyPro», το πρόγραμμα επιβράβευσης «Rubies», την υπηρεσία γρήγορου delivery για είδη υπεραγοράς «Alphamega Express» και τη super-γρήγορη υπεραγορά foody market, καλύπτει με έξυπνους και ωφέλιμους τρόπους τις ανάγκες των καταναλωτών σε όλη την Κύπρο και επιβραβεύει τους πελάτες του.


Βρείτε και ακολουθήστε το Foody:


Website: https://www.foody.com.cy/

Facebook: https://www.facebook.com/foody.com.cy

Instagram:https://www.instagram.com/foodycy/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ