Έφαγε άκυρο από τον πατέρα του ο Χάρι

Ο βασιλιάς Κάρολος επικαλέστηκε «φορτωμένο πρόγραμμα» για να μην τον δει.

Article featured image
Article featured image


Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στο πρόγραμμα του πρίγκιπα Χάρι και του βασιλιά Καρόλου καθώς γιος και πατέρας δεν θα συναντηθούν, παρά την έντονη φημολογία πως οι δύο τους θα κατάφερναν να βρεθούν.

Ο πρίγκιπας Χάρι προσγειώθηκε χθες στη Βρετανία με σκοπό να παραστεί σε μια τελετή στις 8 Μαΐου για τη 10η επέτειο των αγώνων Invictus ενώ- αν και δεν είχε επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα- τα βρετανικά μέσα υποστήριζαν ότι θα συναντούσε τον βασιλιά Κάρολο. Όμως, τώρα ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντήσει τον Κάρολο λόγω του «γεμάτου προγράμματος» του βασιλιά.

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι δήλωσε: «Σε απάντηση στις πολλές και συνεχείς εικασίες για το εάν ο Δούκας θα συναντηθεί ή όχι με τον πατέρα του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα, δυστυχώς δεν θα είναι δυνατό λόγω του πλήρους προγράμματος της Αυτού Μεγαλειότητας. Ο Δούκας φυσικά κατανοεί τις δεσμεύσεις του πατέρα του και τις διάφορες άλλες προτεραιότητες, ελπίζοντας να τον δει σύντομα».

Μόνος του, χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους ο πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στη Βρετανία για πρώτη φορά από τότε που επισκέφθηκε τον βασιλιά Κάρολο, τον Φεβρουάριο, μετά τη διάγνωση του για καρκίνο. Ο δούκας του Σάσεξ αναμένεται να μιλήσει στην εκδήλωση, η οποία σηματοδοτεί τη συμπλήρωση μιας δεκαετίας από την έναρξη των αγώνων Invictus στο Λονδίνο το 2014. Σύμφωνα επίσης, με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, είναι μόνος του, χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους.

Πάντως, ο πρίγκιπας Χάρι δεν αναμένεται να δει τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να λείπει από το Λονδίνο ή την Κέιτ Μίντλετον, της οποίας η θεραπεία για τον καρκίνο συνεχίζεται μετά την αποκάλυψη τον περασμένο Μάρτιο.

«Θέλει πολύ να δει τον πατέρα του»

Πηγή που είχε επικαλεστεί η Sun την περασμένη εβδομάδα ανέφερε ότι ο Χάρι «είναι πολύ πρόθυμος να συναντηθεί με τον πατέρα του» και ότι «ενώ ο δούκας βρίσκεται κανονικά 5.000 μίλια μακριά από τον πατέρα του στην Καλιφόρνια, θα είναι μια ευτυχής σύμπτωση που θα βρεθούν μόλις δύο μίλια μακριά την επόμενη εβδομάδα».

Εκείνο το δημοσίευμα ανέφερε επιπλέον, ότι ο Χάρι «είναι σαφές πως θέλει πολύ να δει τον πατέρα του καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του και οι περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν μια ακόμη επανασύνδεση κάποιου είδους την επόμενη εβδομάδα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρι έκανε ένα σύντομο ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Φεβρουάριο, περνώντας περίπου 45 λεπτά με τον πατέρα του, ο οποίος μόλις είχε ξεκινήσει θεραπεία για καρκίνο.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ