Αν η εκλογή του Φειδία σάς παραξένεψε, σκεφτείτε ότι στην Ελλάδα εξέλεξαν μια (άγνωστη) 76χρονη

Ούτε η ίδια ξέρει πώς έγινε αυτό!

Article featured image
Article featured image

Εάν η εκλογή του 24χρονου TikToker Φειδία Παναγιώτου ως Ευρωβουλευτή μας παραξένεψε, σκεφτείτε ότι στην Ελλάδα περισσότεροι από 51 χιλιάδες ψηφοφόροι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην 76χρονη κτηνοτρόφο από ένα μικρό χωριό του Έβρου.

Η 76χρονη Γαλάτω Αλεξανδράκη από το Κουφόβουνο Διδυμοτείχου, είναι η δεύτερη εκλεγόμενη ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Μάλιστα, μέχρι την επόμενη των εκλογών δεν γνώριζε κανείς πως μοιάζει αφού δεν είχε δημοσιευθεί φωτογραφία της.

Όταν όμως εμφανίστηκε, αποκάλυψε πως ακόμη και για την ίδια αποτελεί μυστήριο γιατί πήρε τόσες πολλέςς ψήφους, αφού σκοπός της ήταν απλώς να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο. Η κα Αλεξανδράκη δεν ασχολήθηκε ποτέ ενεργά με την πολιτική μέχρι την περασμένη Κυριακή.

«Είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα. Μπήκα για να βοηθήσω και πώς έγινε αυτό… Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά», είπε στην πρώτη της συνέντευξη.

Η κα Αλεξανδράκη, δεν θέλησε να απαντήσει στα σενάρια που τη θέλουν να μην ταξιδεύει τελικά στις Βρυξέλλες ενώ απάντησε αρνητικά στην ερώτηση αν θα πει περισσότερα τις επόμενες μέρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ