H ιστορία της πρώτης κυπριακής ταινίας που θα δούμε στο Netflix

Το τρέιλερ της ταινίας έχει ήδη αποκαλυφθεί (και νιώθουμε περήφανοι). [ΒΙΝΤΕΟ]

Article featured image
Article featured image

To τρέιλερ της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας της Στελάνας Κληρή «Μπρος Γκρεμός» (Find Me Falling), που θα γίνει η πρώτη κυπριακή ταινία που θα δούμε στο Netflix, αποκαλύφθηκε.

Το τρέιλερ παρουσιάστηκε αρχικά στη σελίδα του γνωστού αμερικανικού περιοδικού People, όπου αναφέρεται ότι ο βραβευμένος με Emmy και Grammy ηθοποιός και μουσικός Χάρι Κόνικ Τζούνιορ πρωταγωνιστεί στη νέα ρομαντική ταινία του Netflix, που διαδραματίζεται σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στην Κύπρο.

Η ταινία προβάλλεται παγκοσμίως μέσω της πλατφόρμας του Netflix από την Παρασκευή 19 Ιουλίου και την ίδια μέρα θα προβάλλεται για μερικές μέρες και στους κυπριακούς κινηματογράφους.

Είναι μια συμπαραγωγή Κύπρου-ΗΠΑ, σε παραγωγή Jupiter Peak Productions (ΗΠΑ) και Meraki Films (Κύπρος, με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού της Κύπρου και της Συμβουλευτικής Επιτροπής Κινηματογράφου (ΣΕΚΙΝ).




Η ιστορία

Έχοντας ένα αποτυχημένο άλμπουμ και της φθίνουσας δημοτικότητάς του ο ροκ σταρ John Allman (Connick) αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα του. Στη συνέχεια μετακομίζει σε ένα «απομονωμένο σπίτι δίπλα στον γκρεμό» στο νησί της Μεσογείου, την Κύπρο. Το όνειρό του να κρατήσει χαμηλό προφίλ εκτροχιάζεται όταν έρχεται αντιμέτωπος με απελπισμένες ψυχές και αργότερα αντιμετωπίζει ακόμη πιο περίπλοκες εκπλήξεις όταν ξαναφουντώνει ένα παλιός έρωτας.

Untitled.jpg
Η Agni Scott και ο Harry Connick Jr.



Μιλώντας στο PEOPLE, ο 56χρονος Χάρι Κόνικ Τζούνιορ είπε ότι η ταινία «αφορά έναν άντρα που συνειδητοποιεί τι είναι σημαντικό στη ζωή. Πρέπει να πάει πολύ μακριά για να το καταλάβει, αλλά συνειδητοποιεί ότι τα πράγματα που είναι πιο κοντά του είναι τα πιο σημαντικά».

Η σκηνοθέτης της ταινίας Στελάνα Κληρή, ανέφερε πως ο Κόνικ «γνωρίζει τον χαρακτήρα [του] καλύτερα από τους περισσότερους ως ένας εμβληματικός μουσικός και ηθοποιός... παρόλο που έπαιζε ως ερημικός ροκ σταρ».

«Ήθελα κάποιον που θα μπορούσε να δώσει βάθος στον ρόλο, αλλά που θα μπορούσε επίσης να μας κόψει την ανάσα όταν τραγουδούσε στην οθόνη, και ο Χάρι απέδωσε σε όλα», πρόσθεσε η Κύπρια σκηνοθέτης.



Στο καστ του Find Me Falling συμμετέχουν επίσης οι Αγνή Σκοτ, Άλι Φουμίκο Γουίτνεϊ, Τόνι Δημητρίου, Αγγελική Φιλιππίδου, Λέα Μαλένη, Αθηνά Ροδίτου και Κλάρενς Σμιθ.

Όσο για το πώς το καστ και το συνεργείο απόλαυσαν την Κύπρο. «Όταν ήμασταν στην Πάφο, μπορούσα να χαλαρώσω και να περάσω χρόνο με τη "μαμά" μου (στην οθόνη) την Άγκνι Σκοτ, δίπλα στην πισίνα», είπε η Γουίτνεϊ και συμπλήρωσε ότι «ο Χάρι με υιοθέτησε επίσης ως την τέταρτη κόρη του και με πήρε μαζί του σε όλες τις περιπέτειές του σε όλη την Κύπρο. Απολαύσαμε νόστιμα μεσογειακά γεύματα και εξερευνήσαμε το νησί με βάρκα και οχήματα ATV (τετράτροχες)».

aa.jpg



Η Κύπρια σκηνοθέτης είπε πως η ταινία είναι μια καλή υπενθύμιση «ότι η κληρονομιά σας δεν βρίσκεται απαραίτητα στην τέχνη ή στα παιδιά μας, αλλά στο πώς κάνουμε τους ανθρώπους να αισθάνονται· ότι υπάρχει αξία στη σύνδεση με τους ανθρώπους και, φυσικά, ότι ποτέ δεν είναι αργά για την αγάπη».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ