Ελλάδα: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από τον πατέρα και τον θείο του επειδή τους αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος

Ο ανήλικος νοσηλεύεται, ενώ ο πατέρας που έκανε μήνυση στον γιο του είναι στο Αυτόφωρο.

Article featured image
Article featured image

Ένα νέο αισχρό περιστατικό βίας και κακοποίησης ανήλικου καταγράφτηκε στην Ελλάδα, με δράστες, όπως καταγγέλλεται, να είναι ο πατέρας και ο θείος του.

Η κακοποίηση του ανήλικου συνέβη σε οικισμό έξω από την Πάτρα. Σύμφωνα με το pelop.gr όλα ξεκίνησαν όταν ο 15χρονος από την Πάτρα αποκάλυψε στον πατέρα του ότι είναι ομοφυλόφιλος. Ο πατέρας και ο θείος του έγιναν έξαλλοι από την αποκάλυψη και άρχισαν να ξυλοκοπούν άγρια το παιδί ως τιμωρία.

Μάλιστα, ο 15χρονος ήταν τόσο πολύ χτυπημένος που πήγε στην πλατεία του χωριού αιμόφυρτος. Μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται ακόμα, εκτός κινδύνου. Στο πλευρό του ο 15χρονος έχει την μητέρα του, η οποία έχει χωρίσει τον άνδρα της.

Ο πατέρας βρίσκεται στο Αυτόφωρο έπειτα από μήνυση του γιου. Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι και ο 52χρονος έκανε μήνυση στον ανήλικο ισχυριζόμενος ότι τον ξυλοκόπησε, επειδή ο 15χρονος του επιτέθηκε πρώτος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ, ενώ κάτοικοι του οικισμού που είδαν με τα μάτια τους το περιστατικό απευθύνθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού και κατήγγειλαν το γεγονός με κάθε λεπτομέρεια. Από το Χαμόγελο του Παιδιού ανέφεραν ότι θα γίνει αναφορά στην Εισαγγελία Πατρών για να επιληφθεί του περιστατικού.




ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ