«Θα είμαι Ευρωβουλευτής για όλους τους Κυπρίους. Ακόμα και για εκείνους που με θεωρούσαν καραγκιόζη»

Μίνι διάγγελμα Φειδία μετά τα αποτελέσματα των exit polls.[BINTEO]

Article featured image
Article featured image

O Φειδίας Παναγιώτου, ο 24χρονος TikToker που τάραξε τα νερά στην πολιτική με την «ξαφνική» παρουσία του στο ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών, είναι (σχεδόν) βέβαιο ότι θα καθίσει στα έδρανα της ευρωβουλής. Τα exit polls των καναλιών τον δείχνουν στην 3η θέση και δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τα καλά αποτελέσματα, που μάλλον ούτε ο ίδιος δεν ανέμενε.

Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση των exit polls παρευρέθηκε στο Σίγμα και απευθύνθηκε στον κόσμο με ένα μίνι διάγγελμα. «Εκαταφέραμε να κάμουμε ένα θαύμα. Όταν ξεκίνησα τούτη την προεκλογική επίστεφκα ότι οι πιθανότητες για να εκλεγώ ήταν ελάχιστες. Και μια εύλογη ερώτηση που θα μπορούσε να μου κάμει κάποιος θα ήταν “γιατί αφού επίστευκες ότι εν θα φκεις έβαλες υποψηφιότητα; ’ Η απάντησή που είναι: Αν πιστεύκεις ότι κάτι είναι αρκετά σημαντικό, πρέπει να το δοκιμάσεις ακόμη και εάν ούλλες οι πιθανότητες εν εναντίον σου. Και γιατί πίστευκα ότι τούτο εν κάτι πολλά σημαντικό; Σήμερα είναι ιστορική σήμερα όχι μόνο για την Κύπρο αλλά για όλο τον κόσμο. Ίσως τούτη εν η πρώτη φορά που εκλέγεται κάποιος ανεξάρτητος χωρίς να έχει πίσω του την παραμικρή σχέση με κάποιο κόμμα αλλά έχοντας σαν μόνο του όπλο μόνο τα social media και τίποτα άλλο.Τούτο σημαίνει πως ίσως ήρθε η στιγμή ο κόσμος να αλλάξει κεφάλαιο στο βιβλίο της Δημοκρατίας. Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ίσως να γίνεται πλέον η δυνατότητα για μια νέα Δημοκρατία , πιο άμεση που δίνει παραπάνω δύναμη στον λαό. Θέλω κύριοι των κομμάτων να το πάρετε ως ένα καμπανάκι που χτυπά στους πολιτικούς για να εκσυγχρονιστείτε, να αφήκετε τους τσακωμούς μεταξύ σας και να θυμηθείτε ότι εν τον λαό που υπηρετείτε και όχι τα προσωπικά και κομματικά σας συμφέροντα», είπε.

«Θέλω να πω σε όλους όσους με ψηφίσαν "Αγαπώ σας". ,όμως από εδώ και πέρα δεν θα παίζει κανένα ρόλο ότι με ψήφισες ρόλο, αν δεν με ψήφισες αλλά ακόμα και αν με θεωρούσες καραγκιόζη. Εγώ θα είμαι Ευρωβουλευτής για τον λαό της Κύπρου αλλά και όλης της Ευρώπης», είπε τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ