Σεξομολογήσεις #671: «Ερεθίζεται μόνο όταν με φωτογραφίζει»

Είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο και οι φορές που έκαναν σεξ χωρίς να προηγηθεί (ολόκληρη) φωτογράφηση είναι μετρημένες στο ένα χέρι. Ωστόσο, το εν λόγω σκηνικό έχει κουράσει την αναγνώστρια, η οποία αναφέρει ότι «θέλει επιτέλους να κάμει σεξ σαν κανονικό πλάσμα».

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Γεια! Θέλω να σας πω τη δική μου ιστορία για να μου πείτε αν έχω δίκαιο ή είμαι υπερβολική. Η κοπέλα μου είναι ερασιτέχνης φωτογράφος και είμαστε μαζί έναν χρόνο. Μάλιστα η φωτογραφία ήταν και ο λόγος που γνωριστήκαμε, αφού είχα πάει σε μία έκθεσή της πιο παλιά. Anw, σε τούτο τον χρόνο που είμαστε μαζί, οι φορές που εκάμαμεν σεξ, χωρίς να με στήσει για φωτογράφιση πρώτα, εν μετρημένες στο ένα χέρι. Στην αρχή ήταν ωραίο, ένιωθα την ένταση τζαι την κάβλα στη φάση. Να ποζάρω, να μου διά οδηγίες, να με πατρονάρει τζαι μετά να κάμνουμε υπέροχο σεξ. Πλέον όμως εκατάντησε ρουτίνα τζαι κουραστικό. Κάθε φορά που πάω να την πλησιάσω ερωτικά, 2 λεπτά μετά, αρπάσσει τη φωτογραφική της τζαι αρκέφκει να μας φκάλλει μαζί τζαι μετά μόνη μου. Και το χειρότερο είναι πως θέλει να βάλλω ή να φκάλλω ρούχα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι φαντασίωση εν τούτη που κρατά τόσο καιρό, αλλά εμένα εκούρασέν με. Θέλω να κάμω σεξ σαν κανονικό πλάσμα τζαι όι σαν πρωταγωνίστρια ταινίας πορνό. Επροσπάθησα 1-2 φορές να θίξω το ζήτημα, αλλά άλλαζε κουβέντα και δεν με άφηνε να το συνεχίσω, αλλά εγώ θέλω να το δούμε, να τελειώνει, γιατί εν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξω το γιαλέλι του αράπη.



Κοίτα να δεις τώρα. Κάποιοι άλλοι θα σκότωναν για ένα τέτοιο σκηνικό κι εσύ το έχεις βαρεθεί! Για να σοβαρευτούμε όμως τώρα, η αλήθεια είναι οτιδήποτε επαναλαμβάνεται επί μονίμου βάσεως όσο εντυπωσιακό και να μοιάζει στην αρχή ή ερεθιστικό, στην πορεία καταντά κουραστικό και εκνευριστικό. Καταλαβαίνω απόλυτα και πώς νιώθεις και πώς αισθάνεσαι και σε πόσο δύσκολη θέση είσαι, αλλά πρέπει να θυμάσαι πως σε αυτήν τη σχέση είσαστε δύο και είναι καλό να είναι και οι δύο ευχαριστημένοι, όχι μόνο ο ένας. Η λύση δυστυχώς είναι μονόδρομος και πρέπει να έρθει μέσα από μια ουσιαστική συζήτηση για να μάθεις εσύ τον λόγο που συμβαίνει αυτό και αυτή, τους λόγους που πλέον δεν σου αρέσει όσο στην αρχή. Πριν όμως γίνει αυτή η κουβέντα, θα πρότεινα να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία και να δοκιμάσεις κάποια πράγματα. Όπως για παράδειγμα να πάρεις εσύ την κάμερα και να γίνει εκείνη το μοντέλο ή να στήσεις μια άλλη δική σου φαντασίωση για να εμπλουτίσεις την ερωτική σας ζωή και να δεις και πώς θα αντιδράσει η σύντροφός σου σε όλο αυτό. Παρόλα αυτά όμως, τη συζήτηση θα πρέπει να την κάνεις για να της εξηγήσεις πώς νιώθεις με όλο αυτό. Ίσως να μην το καταλαβαίνει, ίσως να μην θεωρεί πως κατάντησε κουραστικό. Όπως και να έχει, όταν στο σεξ και στη διαδικασία του περνά μόνο ο ένας καλά, τότε ξεκάθαρα υπάρχει θέμα.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ