Η μικρή Σπέτσι, το γατί που σώθηκε στο λιμάνι των Σπετσών, ταξιδεύει για την Αμερική

Η κοπέλα που το έσωσε, το υιοθέτησε και πλέον θα έχει τη ζωή που αξίζει σε κάθε πλάσμα.

Article featured image
Article featured image

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν τα τελευταία 24ωρα εικόνες από τις Σπέτσες με τη διάσωση ενός μικρού γατιού. Μια Γαλλίδα τουρίστρια, η οποία έκανε διακοπές στο νησί, βούτηξε στο λιμάνι προκειμένου να σώσει το γατί που είχε πέσει (ή ρίχθηκε) στη θάλασσα με το βίντεο από τη διάσωσή του να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και να συγκινεί.

Στο σχετικό βίντεο φαίνεται η νεαρή κοπέλα να στέκεται στην άκρη της προβλήτας, να εντοπίζει το γατάκι και να ρωτά τον άνδρα του Λιμενικού αν είναι ασφαλές να βουτήξει για να το βγάλει στη στεριά. Η κοπέλα ρωτούσε τον λόγο για τον οποίο κανείς δεν δρούσε προκειμένου να σωθεί το ζώο, που βρισκόταν για αρκετή ώρα στο νερό, λαμβάνοντας την απάντηση ότι η διάσωση «δεν είναι ασφαλής λόγω των πλοιαρίων που περνούν από το σημείο». Ωστόσο, παρά τις προειδοποιήσεις από τον λιμενικό ότι το εγχείρημα διάσωσης του ζώου δεν είναι ασφαλές, το νεαρό κορίτσι τού αντέτεινε ότι αν δεν βουτήξει κάποιος, το ζώο θα πεθάνει και, εν συνεχεία, αφού βεβαιώθηκε ότι δεν περνούσε κάποιο πλοιάριο, έπεσε με τα ρούχα στο νερό και έβγαλε το γατάκι έξω, εν μέσω χειροκροτημάτων.



Από τις Σπέτσες στην Ατλάντα το μικρό γατάκι

H Coco Gozlan, η Γαλλίδα μουσικός που έσωσε το γατάκι από το λιμάνι στις Σπέτσες το πήρε μαζί της στην επιστροφή της στην Αμερική και πλεόν θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή της. Μάλιστα δημιούργησε και μια σελίδα στο instagram ονόματι «Spetzy» προς τιμήν της όμορφης γάτας και εκεί μοιράζεται και θα μοιράζεται όλες τις περιπέτειες με τη νέα της φίλη.

Στα stories στη σελίδα στο Instagram η Coco Gozlan έχει αναρτήσει στιγμές από το ταξίδι από τις Σπέτσες στην Αθήνα και από εκεί στην Ατλάντα και εν συνεχεία στη Σάντα Μπάρμπαρα των ΗΠΑ, με τη «Σπέτσι» όπως ήταν αναμενόμενο να κλέβει τις εντυπώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ