Ο Φειδίας (χωρίς να φορέσει τη στολή κλόουν) μας παρουσίασε επίσημα το κόμμα του [βίντεο]

Άλλα περιμέναμε.

Article featured image
Article featured image

Ντυμένος με κουστούμι και όχι με στολή κλόουν, ο Φειδίας Παναγιώτου αρουσίασε χθες βράδυ, σε αίθουσα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, το κόμμα του «Άμεση πΔημοκρατία». Μπορεί να μας προϊδέασε με την κόκκινη μύτη που φόρεσε κατά την εξαγγελία του, ωστόσο στην επίσημη παρουσίαση του κόμματός του μας εξέπληξε με τις ασυνήθιστες στιλιστικές του επιλογές.

Κατά τη παρουσίαση του κόμματος, που διήρκεσε περίπου δύο ώρες, ο Φειδίας Παναγιώτου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να δημιουργήσει την «Άμεση Δημοκρατία». «Έν μπορώ να αλλάξω τα πράματα μόνος μου, σαν ανεξάρτητος», είπε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε σε ορισμένα προβλήματα που, όπως υποστήριξε, υπάρχουν στην πολιτική. Όπως είπε, οι περισσότεροι βουλευτές δεν γνωρίζουν τι ψηφίζουν ή ψηφίζουν ότι τους πει το κόμμα τους. Παράλληλα, σημείωσε ότι οι πολιτικοί δεν αντιπροσωπεύουν πραγματικά τους πολίτες και για αυτό ίδρυσε το κόμμα. «Να δώκουμε τη δύναμη πίσω στους πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.



Υπενθυμίζεται ότι την ίδρυση του πολιτικού κόμματος και την κάθοδό του στις επερχόμενες βουλευτικές είχε ανακοινώσει μέσω βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εξήγγειλε ότι η επιλογή των 57 υποψήφιων βουλευτών θα γίνει από το κοινό μέσω app.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ο 82χρονος ποδηλάτης που διένυσε 5.200 χλμ. για καλό σκοπό πέθανε μία μέρα μετά

Article featured image

Εργαζόμενοι στην καθαριότητα βοήθησαν να ανακτηθεί από τα σκουπίδια λαχείο αξίας 1 εκατ. ευρώ

Article featured image

Αρχαίο DNA από μούμιες δείχνει ότι οι Ευρωπαίοι μετέφεραν την ευλογιά στην Αμερική