Μία νέα ταβέρνα ετοιμάζεται να ανοίξει σε ένα (πολύ) μικρό χωριό της επαρχίας Λεμεσού

Απλώς, πρέπει να περιμένουμε «Άλλο Λλίο»

Article featured image
Article featured image

Μπορεί να μην προλαβαίνουμε πλέον της νέες αφίξεις στο νησί -ευτυχώς έχουμε το Check In Cyprus γι’ αυτό- αλλά πολύ μας αρέσει που σχεδόν κάθε εβδομάδα μαθαίνουμε και για ένα νέο ταβερνάκι, κουτούκι, café ή μπραντσάδικο που ανοίγει σε κάποιο χωριό της Κύπρου. Μια τάση που φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια, με τους νέους να επιστρέφουν στις ρίζες του τόπου μας, ανακαλύπτοντας μέρη ξεχασμένα και πολλές φορές εγκαταλειμμένα.

Όπως διαβάζουμε στο Check In, μία νέα ταβέρνα ετοιμάζεται να λειτουργήσει σύντομα σε ένα χωριό που δεν αριθμεί περισσότερους από 50 κατοίκους: τη Βάσα Κοιλανίου, που βρίσκεται στην Επαρχία Λεμεσού.

Η ταβέρνα θα λέγεται «Άλλο Λλίο» και θα βρίσκεται στην πλατεία του χωριού. Αυτό που μένει πλέον, είναι να περιμένουμε αλλό λλίον για να μπορέσουμε να την επισκεφθούμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ποια είναι η ισραηλινή εταιρεία που συνεργάζεται με (ευαίσθητες) δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες της Κύπρου

Article featured image

Τα ποτάμια της Ευρώπης στερεύουν

Article featured image

Συνετρίβη στη Σελήνη πύραυλος της Space X που έχει το μέγεθος πενταόροφου κτηρίου