Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να ανακοινώθηκε το κλείσιμο του Μακάρειου σταδίου, στη Λευκωσία, καθώς κρίθηκε γερασμένο και ακατάλληλο για να φιλοξενεί αγώνες, ωστόσο ο ΚΟΑ έχει νέα πλάνα για την ριζική αλλαγή του σταδίου.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», στη χθεσινή συνεδρία της επιτροπής παιδείας της Βουλής, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννος Ιωάννου, ανέφερε πως το Μακάρειο στάδιο θα μετατραπεί σε αδειοδοτημένο γήπεδο χωρητικότητας περίπου έως και 5.000 θεατών, το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί και αγώνες πρώτης κατηγορίας, με κολυμβητήριο, εστίες, εστιατόριο καθώς και με κλειστό χώρο προπονήσεων και προετοιμασίας ομάδων.
Μάλιστα, εκτός από το Μακάρειο σχετικό πλάνο υπάρχει και για το Παφιακό στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης». Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κος Ιωάννου, πρόσφατα υιοθετήθηκε ένα μνημόνιο για τα αθλητικά ζητήματα της επαρχίας Πάφου και πως σύντομα αναμένεται να προκηρυχθεί παραχώρηση του γηπέδου «Στέλιος Κυριακίδης».