Σε ανάρτησή της αναφέρει:
«Η Πρεσβεία του Κράτους της Παλαιστίνης απευθύνει ένα δυνατό, ανθρώπινο και επείγον κάλεσμα προς όλους τους φίλους της δικαιοσύνης, της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας:
Την Τρίτη 22 Ιουλίου 2025, από τις 09:00 έως τις 16:00, σας καλούμε να συμμετάσχετε σε συμβολική απεργία πείνας στον χώρο της Πρεσβείας μας, ως ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό, και ιδιαίτερα προς τους αμάχους της Γάζας, που εδώ και μήνες υφίστανται την πιο απάνθρωπη και βάναυση μορφή κατοχικής βίας και γενοκτονίας.
Η κατάσταση στη Γάζα έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανθρώπινης αντοχής. Οι ζωές εξανεμίζονται, τα νοσοκομεία καταρρέουν, τα παιδιά πεθαίνουν από πείνα και βόμβες, και οι φωνές για ελευθερία πνίγονται μέσα στα ερείπια. Το κράτος δολοφόνος-απαρτχάιντ του Ισραήλ συνεχίζει ατιμώρητα τα εγκλήματά του, ενώ η διεθνής κοινότητα σιωπά ή αρκείται σε δηλώσεις που δεν σώζουν ζωές.
Δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι.
Δεν μπορούμε να συνηθίσουμε τον θάνατο.
Η συμβολική απεργία πείνας της Τρίτης είναι μια πράξη ηθικής αντίστασης, μια κραυγή συνείδησης. Είναι μια πράξη συμπόρευσης με τους ανθρώπους που αντιστέκονται στη γενοκτονία με το ίδιο τους το σώμα.
Στεκόμαστε μαζί τους. Πεινάμε μαζί τους. Ζητούμε άμεση κατάπαυση του πυρός, άρση του αποκλεισμού και απόδοση δικαιοσύνης.
Ελάτε μαζί μας. Για τη Γάζα. Για την Παλαιστίνη. Για την Ανθρωπιά».