Ανέμειξε χλωρίνη με λευκό ξύδι για να καθαρίσει το μπάνιο του και κατέληξε να τον σώζουν πυροσβέστες

Αντιμετώπισε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Article featured image
Article featured image

Το μπάνιο του σπιτιού του θέλησε να καθαρίσει ένας άνδρας στην πόλη Αλμπί της Γαλλίας, αλλά που να το φανταζόταν ότι θα χρειαζόταν τη βοήθεια της πυροσβεστικής.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 19 Μαρτίου, οι πυροσβέστες του δήμου κινητοποιήθηκαν προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια σε ένα άτομο που αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, έπειτα από τον καθαρισμό του μπάνιου του.

Κατά την άφιξή τους, οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι ο 35χρονος άνδρας, είχε αναμείξει χλωρίνη με λευκό ξίδι μέσα σε ψεκαστήρα, σύμφωνα με την Υπηρεσία Πυροσβεστικής και Διάσωσης του νομού. Το μείγμα αυτό προκάλεσε άμεση έκλυση αερίου χλωρίου.

Για την επέμβαση κινητοποιήθηκαν 13 πυροσβέστες και τρία οχήματα. Το θύμα έλαβε τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. «Το αέριο αυτό, το οποίο είναι διαβρωτικό, προκαλεί ερεθισμούς στα μάτια και στις αναπνευστικές οδούς, ακόμη και πιο σοβαρές βλάβες, ανάλογα με το επίπεδο έκθεσης», τόνισαν πυροσβέστες του δήμου.



ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Διασώθηκε ιπποποταμάκι, απόγονος της αποικίας που άφησε πίσω του ο Πάμπλο Εσκομπάρ

Article featured image

30 χρόνια μετά, η δολοφονία Tupac αναβιώνει στα δικαστήρια

Article featured image

Η εντυπωσιακή φωτογραφία ενός εντόμου να ξεκουράζεται στην τρύπα ενός φύλλου