Οι πτήσεις που ακυρώθηκαν σήμερα από το αεροδρόμιο Πάφου

Η ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας.

Article featured image
Article featured image

Λόγω των πρόσφατων εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, αρκετές πτήσεις επηρεάστηκαν και στον αερολιμένα Πάφου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Hermes Airports στον αερολιμένα Πάφου ακυρώθηκαν μέχρι στιγμής 12 πτήσεις από τις εταιρείες easy jet, sundor, jet 2 και arkia, μεταξύ άλλων.

Δεν αποκλείονται και νέες ακυρώσεις πτήσεων από και προς τον αερολιμένα Πάφου, λόγω των εξελίξεων προστίθεται.

H Hermes Airports καλεί τους επιβάτες να επικοινωνούν απευθείας με την αεροπορική τους εταιρεία ή τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της πτήσης τους.

Σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της, η διαχειρίστρια των κυπριακών αεροδρομίων αναφέρει πως θα συνεχίσει να παρέχει ενημερώσεις μόλις αυτές καταστούν διαθέσιμες.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας Moana

Article featured image

Είναι τελικά τόσο κακό να κοιμόμαστε με βρεγμένα μαλλιά;

Article featured image

Επτά σκυλιά που χάθηκαν, περπάτησαν 17 χιλιόμετρα και βρέθηκαν ξανά στο σπίτι τους [βίντεο]