Μουντιάλ 2026: Ο προπονητής της Αιγύπτου αφιέρωσε την ιστορική πρόκριση της χώρας στην Παλαιστίνη

Βίντεο του Χοσάμ Χασάν με τη σημαία της Παλαιστίνης στο γήπεδο, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Article featured image
Article featured image

Ο προπονητής της εθνικής Αιγύπτου, Χοσάμ Χασάν, αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του επί της Αυστραλίας στον παλαιστινιακό λαό.

Η Αίγυπτος επικράτησε της Αυστραλίας με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι, αφού ο αγώνας είχε ολοκληρωθεί ισόπαλος 1-1 έπειτα από την παράταση, εξασφαλίζοντας την πρώτη της πρόκριση από νοκ άουτ αναμέτρηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το νικητήριο πέναλτι εκτέλεσε ο Χοσάμ Αμπντέλμαγκιντ, χαρίζοντας στην Αίγυπτο την πρόκριση στους «16», όπου θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή ή το Πράσινο Ακρωτήρι.

Μετά το τέλος του αγώνα, εικόνες του Χασάν να κρατά την αιγυπτιακή και την παλαιστινιακή σημαία στον αγωνιστικό χώρο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε: «Είθε ο Θεός να τους χαρίσει [στους Παλαιστινίους] τη νίκη, είθε ο Θεός να δείξει έλεος στους μάρτυρές τους. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στον αιγυπτιακό λαό και στον παλαιστινιακό λαό, αυτούς τους ευγενικούς και έντιμους ανθρώπους».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Τρένο έκανε έκτακτη στάση επειδή τελείωσε το χαρτί υγείας [βίντεο]

Article featured image

Στις ΗΠΑ, οι στρατιώτες άνω των 30 θα ελέγχονται υποχρεωτικά για ανεπάρκεια τεστοστερόνης

Article featured image

Εγκρίθηκε η ιατρικώς υποβοηθούμενη αυτοκτονία από το γαλλικό κοινοβούλιο