Πέρασαν οι 3 από τους 4 Κύπριους που διαγωνίστηκαν στο 3o Battle

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ελληνικού «The Voice», το οποίο αποτελεί το 3o Battle κατά σειρά, διαγωνίστηκαν συνολικά τέσσερις Κύπριοι.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για την Ιωάννα Γιαννακού από την Πάφο, την 16χρονη Σουζάνα Κωνσταντίνου από τη Λάρνακα, τον Γιώργο Σταματάρη και τον Νίκο Τρίκκη.

Από τα Battle πέρασαν στην επόμενη φάση, οι τρείς από τους τέσσερις Κύπριους διαγωνιζόμενους.

Ο Γιώργος Σταματάρης τραγούδησε μαζί με τον Γιάννη Φακίνο το «Καμιά φορά» της Μαρινέλλας. Αν και ήταν εξαιρετικοί και οι δύο, η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να παραμείνει στο παιχνίδι ο Γιώργος Σταματάρης.

Η 16χρονη Σουζάνα Κωνσταντίνου, στο 3o battle του παιχνιδιού, ερμήνευσε το τραγούδι «Counting Stars», αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την αντίπαλο της Ελευθερία Παπαμιχαήλ.

Η Ιωάννα Γιαννάκου είχε ως αντίπαλο τη Νεφέλη Τσιάβου, οι οποίες «πάλεψαν» με το τραγούδι «Mambo Italiano». Ο Κωστής Μαραβέγιας επέλεξε να συνεχίσει με την Ιωάννα.

Ο Νίκος Τρίκκης, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια τραγούδησε το «Μην μιλάς άλλο για αγάπη» του Διονύση Σαββόπουλου και αναμετρήθηκε με τον Νίκο Γαβριήλ. Στην επόμενη φάση πέρασε ο Νίκος Τρίκκης.

Δείτε πιο κάτω τις αναμετρήσεις:   

http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=284240


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ