Η Absolut Vodka σε πληρώνει για να ταξιδεύεις τον κόσμο και να δοκιμάζεις κοκτέιλ

Αν το να ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο και να δοκιμάζεις τοπικά ποτά και κοκτέιλ είναι μια αγαπημένη σου συνήθεια ή ένα όνειρο ζωής, τότε η απόλυτη (Absolut) βότκα σου σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα και μόνο άτομο, ο οποίος θα λάβει τον τίτλο του Sensory Expert ή της «Χρυσής Μύτης», όπως προτιμά να το ονομάζει το διεθνές brand, θα αποτελεί τον πρεσβευτή του brand παγκόσμια και θα έχει την ευκαιρία να ταξιδεύει, να δοκιμάζει και να κρίνει ιδιαίτερα ποτά και κοκτέιλ.

Όπως αναφέρει η αγγελία εργασίας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν δημιουργική μύτη, υπερευαίσθητη γλώσσα και φυσικά να αγαπούν τη βότκα. Το άτομο που θα επιλεγεί θα αντικαταστήσει επί της ουσίας τον επί 40 χρόνια κάτοχο της συγκεκριμένης θέσης Per Hermansson, ο οποίος αφυπηρετεί.

«Μη νομίζεται πώς είναι μια εύκολη δουλειά, αντίθετα αποτελεί έναν από τους πιο πολύπλοκους τομείς του κλάδου. Πρέπει να είσαι παράλληλα καινοτόμος, χημικός, δάσκαλος, εφευρετικός και πρεσβευτής», ανάφερε ο Hermansson σε δηλώσεις του.

«Αυτός που θα επιλεγεί, πρέπει να διαθέτει τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτεί η δουλειά και παράλληλα το πάθος και την εφευρετικότητα να διατηρεί την βότκα της Absolut, στην πρώτη γραμμή», συνεχίζει.

 



Η θέση εργασίας, όπως αναφέρει στο linkedin η αγγελία, υπόσχεται άφθονα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, ενώ θα επισκεφθεί αρκετές φορές την πόλη Ahus της Σουηδίας, τόπο καταγωγής της Absolut, όπου θα έχει την ευκαιρία να «μυρίσει» τα πρώτα αρώματα του διάσημου brand.

«Η όσφρηση συνδέεται απευθείας με το κέντρο των θέλω μας, των επιθυμιών μας και των συναισθημάτων μας. Ο επιτυχόντας, θα πρέπει να αποκτήσει τη δυνατότητα να μπλοκάρει τους ήχους και τις παρεμβολές, και να αφοσιωθεί πλήρως στις ασυνείδητες αισθήσεις του σώματος».

Ακόμη δεν είσαι σίγουρος για το ποιες είναι οι ιδιότητες ενός καλού Sensory Expert; Μπορείς να λύσεις το ειδικό ερωτηματολόγιο-τεστ που ετοίμασε η Absolut, για να κατανοήσεις πλήρως τις ανάγκες και τις αρμοδιότητες του συγκεκριμένου πόστου και να διαπιστώσεις αν μπορείς να «σταθείς» σε αυτή τη θέση.

Ο ανταγωνισμός αναμένεται σκληρός. Γι’ αυτό αν πέρασες τα τεστ με υψηλό σκορ, και θεωρείς ότι είσαι ο κατάλληλος γι’ αυτή τη δουλειά, τότε τσέκαρε τη λίστα εδώ και στείλε email στο billiondollarnose@headagent.se.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ