Οι άντρες με κοιλίτσα αντέχουν περισσότερο στο κρεβάτι

Αν είσαι απ’ αυτούς που ένιωθες άσχημα ή και περίεργα για εκείνο το εξόγκωμα που είχες στην κοιλιακή σου περιοχή και δεν μπορούσες να το κρύψεις με τίποτα, πλέον έχεις ένα πολύ καλό λόγο για να νιώθεις περήφανος.

 


Article featured image
Article featured image

Μια μελέτη του Πανεπιστημίου Erciyes της Τουρκίας, αναφέρει πώς οι άντρες που διαθέτουν λίγα περισσότερα κιλά στην περιοχή της κοιλιάς, όχι μόνο δεν πρέπει να ντρέπονται, αλλά να νιώθουν ευφορία αφού φαίνεται πώς αυτό βοηθά σε μεγαλύτερες αντοχές στο κρεβάτι.  

Με ένα δείγμα 200 αντρών οι επιστήμονες επιχείρησαν να συγκρίνουν τον δείκτη μάζας σώματος με την σεξουαλική τους απόδοση για να βρουν κάποιο συσχετισμό.

Τα αποτελέσματα δικαίωσαν πανηγυρικά τους πιο «ευρύχωρους» άντρες με την διάρκεια, μέχρι να εκσπερματώσουν, να αγγίζει τα 7,3 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ για τους πιο αδύνατους να φτάνει μόλις τα 2 λεπτά, με αυξημένο μάλιστα ποσοστό πρόωρης εκσπερμάτισης.  

«Καθώς η ΔΜΣ αυξάνεται, μειώνεται ο αριθμός αυτών που εκσπερματώνουν πρόωρα», υποστηρίζουν οι εμπειρογνώμονες, αφού όπως όλα δείχνουν το περισσότερο λίπος γύρω από την περιοχή του στομάχου μπορεί να σημαίνει ότι ένας άνθρωπος έχει περισσότερη οιστραδιόλη -μια γυναικεία ορμόνη που στους άνδρες βοηθά στην αναστολή του οργασμού.  

 

*Με πληροφορίες από τη Lifo 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ