Γιατί τοποθέτησαν ποδοσφαιράκια έξω από το αεροδρόμιο Λάρνακας;

Σίγουρα ο Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας δεν αποφάσισε να αλλάξει ύφος και να γίνει χώρος ψυχαγωγίας με arcade παιχνίδια, παρόλα αυτά η εταιρεία διαχείρισης του Αεροδρομίου HERMES, σκέφτηκε έναν πολύ ωραίο τρόπο να μας ψυχαγωγεί όση ώρα περιμένουμε για τη πτήση μας.

 


Article featured image
Article featured image

Μια φωτογραφία που πετύχαμε σήμερα στο timeline, μας κίνησε την περιέργεια και ψάξαμε να δούμε τι συμβαίνει. Δύο τύποι, οι οποίοι αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο Λάρνακας, πόσταραν φωτογραφία που έπαιζαν ποδοσφαιράκι, όση ώρα περίμεναν την πτήση τους.

Γιατί όμως να υπάρχουν τέτοιου είδους παιχνίδια έξω από το Αεροδρόμιο. Αν επισκέφθηκες το σημείο τους τελευταίους 4 μήνες σίγουρα θα το έχεις δει, εμείς που έχει καιρό να ταξιδέψουμε, δεν γνωρίζαμε τους λόγους, αλλά τους μάθαμε.

 



 

Όπως μας ενημέρωσαν από το αεροδρόμιο τα ποδοσφαιράκια, όπως και άλλα arcade παιχνίδια έχουν εγκατασταθεί σε δύο σημεία στο σημείο αναχωρήσεων και σε ένα στο σημείο αφίξεων, για να ψυχαγωγήσουν τον κόσμο που περιμένει να φύγει ή να παραλάβει κάποιον δικό του.

Εκτός όμως από αυτά τα σημεία, εντός του αεροδρομίου στις αίθουσες αναμονής εδώ και καιρό η εταιρεία έχει δημιουργήσει game corners για παιδιά, αλλά και μεγάλους, κάτι που μάλλον γνωρίζεις ήδη.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ