Ο Πανίκος Πιλάλης μιλά στη CITY για τη φημολογούμενη είσοδό του στο Survivor

Από την προηγούμενη εβδομάδα που κυκλοφόρησαν οι φήμες για την είσοδο του αγαπημένου Κύπριου ηθοποιού στο δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης Survivor, τόσο διάφορες ιστοσελίδες όσο και οι αναγνώστες, έψαχναν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για να επαληθεύσουν την είδηση.

 


Article featured image
Article featured image

Σε ελάχιστο χρόνο η είδηση έγινε viral, με την πλειοψηφία των σχολίων να συγχαίρουν τον γνωστό ηθοποιό αλλά και την παραγωγή του Survivor που αποφάσισε να εντάξει στο παιχνίδι τον Πανίκο Πιλάλη.

Όπως αναφέρει ο ίδιος μάλιστα στη CITY, έπειτα από επικοινωνία που είχαμε μαζί του, το προηγούμενο τριήμερο το τηλέφωνο του δεν σταμάτησε να χτυπάει και να δέχεται μηνύματα από ανθρώπους που ήθελαν να επιβεβαιώσουν ότι φεύγει για Άγιο Δομίνικο αλλά και να του εκφράσουν την στήριξή τους.

Παρόλα αυτά ο ίδιος ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια επίσημη απόφαση από την ελληνική εταιρεία παραγωγή, σχετικά με την ενδεχόμενη είσοδο του στο παιχνίδι.

«Δεν διαψεύδω την είδηση αλλά ούτε και μπορώ να την επιβεβαιώσω, αφού ούτε εγώ γνωρίζω τι θα γίνει τελικά. Αναμένω μέσα στις επόμενες ημέρες την απάντηση της εταιρείας για το αν τελικά θα ενταχθώ στο δυναμικό μιας εκ των δύο ομάδων του Survivor».

Ο ίδιος πάντως ελπίζει πως τελικά θα καταφέρει να μπει στο παιχνίδι, αφού είναι μια εμπειρία που θέλει να βιώσει και κάτι το οποίο ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του και στην προσωπικότητα του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που τις προηγούμενες ημέρες μου εξέφρασε με κάθε δυνατό τρόπο την στήριξή του σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και μέσα από δεκάδες αναρτήσεις στα social media. Ελπίζω σύντομα να μάθω τι θα γίνει, για να μπορώ να σας απαντήσω αν τελικά θα πάω Άγιο Δομίνικο ή αν θα μείνω Κύπρο...».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ