Ο Ρόμαν αποκάλυψε στα 95 του χρόνια ότι είναι gay [ΒΙΝΤΕΟ]

Πώς να είναι άραγε αν για 90 χρόνια είσαι αναγκασμένος να κρύβεις το πιο πραγματικά είσαι, ακόμα και από τον ίδιο σου τον εαυτό;


Article featured image
Article featured image

Ο Roman μάλλον ξέρει αυτό το συναίσθημα καλύτερα απ’ όλους αφού ενώ γνώριζε από τα 5 του χρόνια ότι είναι ένας ομοφυλόφιλος άντρας, εντούτοις ένεκα της εποχής που μεγάλωνε και της αυστηρής κοινωνίας που ζούσε, αποφάσισε να βαδίσει σύμφωνα με τις επιταγές που επέβαλλε ο καθωσπρεπισμός, και να μην αποκαλύψει ποτέ την αληθινή του ταυτότητα.

Παντρεύτηκε και παρέμεινε παντρεμένος για 67 χρόνια, έχει δύο παιδιά, 5 εγγόνια και πλέον ένα δισέγγονο και παρόλα αυτά μόλις πριν ένα χρόνο ένιωσε πώς ήταν έτοιμος να αποκαλύψει στην οικογένεια του, το ποιος πραγματικά είναι. Ο Roman μίλησε για την ιστορία στον δημοφιλή Youtuber Davey Wavey – ο οποίος είναι επίσης ομοφυλόφιλος και υποστηρικτής της LGTBIQ κοινότητας και αποκάλυψε όλο αυτό που βίωνε για σχεδόν ένα αιώνα.

«Γεννήθηκα και υπήρξα ομοφυλόφιλος όλη μου τη ζωή, το γνώριζα από την ηλικία των 5 ετών» είπε χαρακτηριστικά στην οικογένεια του, όταν τους μάζεψε για να τους αποκαλύψει την αλήθεια. «Τους είπα ολόκληρη την τραγωδία της ζωής μου και μετά κατάλαβαν τι μου συνέβη. Το να πεις απλά ένα ‘γειά σας, είμαι gay’, ακούγεται και είναι γελοίο, ιδίως σε αυτή την ηλικία που είμαι εγώ τώρα».

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του BBC, ο Roman νιώθει την ανάγκη να προχωρήσει σε μια σχέση στη ζωή του, έστω και αν βρίσκεται σε αυτή την ηλικία, αφού έχει την ανάγκη να ξαπλώνει για ύπνο και να έχει κάποιον δίπλα του που να τον νοιάζεται.

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Δεν έχω ανάγκη από σωματική επαφή. Αλλά θέλω να κοιμηθώ και να έχω κάποιον κοντά μου. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να είμαι σίγουρος πως κάποιος νοιάζεται για μένα. Αυτό είναι όλο», λέει ο Roman, στον Davey. «Παρόλα αυτά το ξέρω, για μένα είναι δύσκολο να βρω κάποιον. Είμαι πολύ μεγάλος...Ποιος χρειάζεται ένα γέρικο σκουπίδι;».

Κλείνοντας μάλιστα τη συνέντευξη, ο Roman ζητάει από τον Davey τη γνώμη του σχετικά με το πώς βλέπει αυτή του την απόφαση, να αποκαλύψει δηλαδή την σεξουαλικότητα του σε τέτοια ηλικία, με τον Davey να του απαντά πώς ποτέ δεν είναι αργά για να βγεις από την ντουλάπα.

 



Παρακολουθείστε ολόκληρη τη συνέντευξη


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ