Φωτογραφίζουμε τη Λεμύθου και το Δάσος Τροόδους – Πάφου

Η φωτογραφική εξόρμηση με βάση το χωριό Λεμύθου θα επικεντρωθεί στην εύφορη κοιλάδα της Μαραθάσας, καθώς και στο πλούσιο οικοσύστημα που συναντά ο επισκέπτης στο δάσος της Πάφου.

 


Article featured image
Article featured image

Τα ενετικά γεφύρια, τα ποτάμια που ρέουν μέσα από τα δάση, οι καταρράκτες, και η μαγευτική ομορφιά των βουνοπλαγιών στην καρδιά της Άνοιξης είναι μερικά μόνο από τα τοπία και στιγμιότυπα που θα πρωταγωνιστήσουν στις φωτογραφήσεις. Οι συμμετέχοντες θα διαμείνουν στο χωριό Λεμύθου, σε πετρόκτιστο, παραδοσιακό αγροτουριστικό κατάλυμα.

Το πρώτο εργαστήρι φωτογραφίας για φέτος διοργανώνει το Κέντρο Φωτογραφίας 6x6 το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαρτίου 2017.

Το εκπαιδευτικό αυτό εργαστήρι φωτογραφίας απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στη φωτογραφία, ανακαλύπτοντας παράλληλα την κυπριακή ύπαιθρο μέσα από τον φωτογραφικό φακό.

 



 

Το εργαστήρι διδάσκει ο Κύπριος φωτογράφος  Silvio Rusmigo, ο οποίος ειδικεύεται σε φωτογραφία τοπίων, φύσης και σε θέματα προστασίας της βιοποικιλότητας. Όλα τα εργαστήρια φωτογραφίας πραγματοποιούνται σε μικρές ομάδες των οχτώ ατόμων και περιλαμβάνουν διαμονή, διακίνηση και διατροφή.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε θέση: info@cyprus6x6.com, +357 25354810

 



 

Λίγα λόγια για τον φωτογράφο

Ο Silvio Augusto Rusmigo είναι  επαγγελματίας φωτογράφος του οποίου η δουλειά επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν τη φύση και την ύπαιθρο. Η δουλειά του Silvio έχει στόχο να επικοινωνήσει τη σημασία της εξερεύνησης πτυχών του περιβάλλοντά μας χώρου, τις οποίες συχνά αφήνουμε ξεχασμένες ή παρεμελημένες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ