Πάνω από €1.000.000 ο οικονομικός αντίκτυπος των 60 DreamTrips της WorldVentures στην Κύπρο!

Το πιο πρόσφατο DreamTrip™ της Κύπρου ήταν αυτό της Πάφου, όπου περισσότερα από 950 μέλη κατέκλυσαν το Coral Bay, από τη 1 έως τις 4 Δεκεμβρίου 2016. Ο οικονομικός αντίκτυπος του συγκεκριμένου ταξιδιού ανέρχεται στα €377.256. 

 


Article featured image
Article featured image

Κάθε χρόνο, η WorldVentures™ – η κορυφαία πολυεθνική εταιρεία απευθείας πωλήσεων πακέτων διακοπών –διοργανώνει πληθώρα μοναδικών ταξιδιών για τα μέλη του προγράμματος DreamTrips™. 

Τα DreamTrips™ έχουν έναν τεράστιο οικονομικό αντίκτυπο στις τοπικές οικονομίες, κάτι το οποίο συμβαίνει και στην περίπτωση της Κύπρου.

Για την ακρίβεια, κατά τη διάρκεια του 2016, στην Κύπρο διοργανώθηκαν 60 DreamTrips™ με οικονομικό αντίκτυπο ύψους €1.019.807.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι στα DreamTrips™ που πραγματοποιήθηκαν στην Κύπρο το 2016, κλείστηκαν 1.078 δωμάτια.

Το πιο πρόσφατο DreamTrip™ της Κύπρου ήταν αυτό της Πάφου, όπου περισσότερα από 950 μέλη κατέκλυσαν το Coral Bay, από τη 1 έως τις 4 Δεκεμβρίου 2016. Ο οικονομικός αντίκτυπος του συγκεκριμένου ταξιδιού ανέρχεται στα €377.256.

 



Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν ένα από τα πιο σημαντικά προνόμια που προσφέρει ο παγκόσμιος κολοσσός WorldVentures™ στα μέλη των DreamTrips™ – ελευθερία και διασκέδαση, μέσω ανώτερης ποιότητας διακοπών, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Οι εκατοντάδες τυχεροί, από 30 διαφορετικές χώρες, απόλαυσαν τα πρώτα κρύα του χειμώνα στο μαγευτικό Coral Bay Resort, της Πάφου, ενώ 400 Platinum μέλη διασκέδασαν στο Loft – ένα από τα καλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής.

Το ξεχωριστό τετραήμερο DreamTrip™, μάλιστα, περιλάμβανε 4 εκδρομές –σε Πάφο, Λάρνακα, Λεμεσό– και άλλες εκδηλώσεις, όπως γαστρονομία και οινογευσία.   

Ενδεικτικά είναι και τα σχόλια ορισμένων συμμετεχόντων στο DreamTrip™ που πραγματοποιήθηκε στο Coral Bay της Πάφου.

«Έζησα μια μοναδική εμπειρία, σε ένα μαγικό μέρος, με εξαιρετική εξυπηρέτηση. Νιώθω πολύ τυχερός που γνώρισα  υπέροχους ανθρώπους-μέλη των DreamTrips™, από όλη την Ευρώπη, και διασκεδάσαμε μαζί. Ήταν σίγουρα μία από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου», σημείωσε ο 43χρονος Χάρης Μπισμπίδης, από την Ελλάδα, ο οποίος συμμετείχε στο DreamTrip™ μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά.

Η Geta Voinea, από τη Ρουμανία, συμμετείχε στο DreamTrip™ του Coral Bay, μαζί με την κόρη της. «Το πιο ξεχωριστό κομμάτι του ταξιδιού ήταν ευκαιρία που είχα να γνωρίσω τόσα μέλη από όλο τον κόσμο και να διασκεδάσω μαζί τους. Όσον αφορά το Coral Bay Resort, πρόκειται για ένα φανταστικό μέρος, που προσφέρει υπέροχη διαμονή και εξαιρετικές υπηρεσίες!»

«Τα DreamTrips™ της WorldVentures™ αντιπροσωπεύουν μια ολότελα νέα εποχή στα ταξίδια. Και αυτό, γιατί σημασία δεν έχει μόνο το μέρος, αλλά και τα άτομα τα οποία γνωρίζεις και με τα οποία διασκεδάζεις σε αυτά τα ταξίδια. Η εμπειρία του DreamTrip™ στο Coral Bay της Πάφου ανήκει σίγουρα σε αυτή τη νέα και μοναδική εποχή ταξιδιών!», δήλωσαν οι Adrian και Adriana Repede, από τη Ρουμανία.

Προκειμένου να υλοποιήσει θεμελιώδεις της αξίες, όπως η ανάγκη για συνεισφορά στις τοπικές κοινωνίες, η WorldVentures™ ίδρυσε το 2010 το WorldVentures Foundation. Κύριος σκοπός του WorldVentures Foundation είναι η δημιουργία θετικής αλλαγής στις ζωές των παιδιών σε όλο τον κόσμο, μέσω στήριξης προγραμμάτων που ενισχύουν την υγεία, την ευτυχία, την ασφάλεια και την ανάπτυξη.

Για τον σκοπό αυτό, κατά της διάρκεια του τετραήμερου στο Coral Bay, σχεδόν 30 αντιπρόσωποι-εθελοντές έβαψαν μέρος του Ιδρύματος «Κιβωτός». Πρόκειται για έναν τοπικό χώρο συνύπαρξης και συνεργασίας διάφορων επιστημονικών ειδικοτήτων, με σκοπό την αντιμετώπιση αναπτυξιακών διαταραχών της νηπιακής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας. Συγκεκριμένα, οι εθελοντές εργάστηκαν για 161 συνολικά ώρες, προκειμένου να μετατραπεί το Ίδρυμα «Κιβωτός» σε ένα πολύχρωμο και ευχάριστο μέρος για τα παιδιά.

 

 

Σχετικά με τη WorldVentures™

Η WorldVentures Marketing, LLC είναι μια ιδιωτική εταιρεία ταξιδιωτικών συνδρομών, με έδρα στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η εταιρεία προσφέρει μια ποικιλία lifestyle προϊόντων και εμπειριών, με σκοπό να βοηθήσει τους Ανεξάρτητους Εκπροσώπους, τα μέλη των DreamTrips™ και τους υπαλλήλους της να ζουν ελεύθερα και συναρπαστικά. Η WorldVentures™ χρησιμοποιεί ένα δίκτυο απευθείας πωλήσεων με ενεργούς Αντιπροσώπους και μέλη σε περισσότερες από 30 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.worldventures.com.

 

Σχετικά με τα DreamTrips

Τα DreamTrips™ είναι ένα ταξιδιωτικό club, τα μέλη του οποίου εκμεταλλεύονται εξατομικευμένες ταξιδιωτικές ευκαιρίες, και μοναδικές προσφορές σε επιλεγμένα εστιατόρια, ξενοδοχεία και χώρους διασκέδασης σε όλο τον κόσμο. Τα DreamTrips™ απευθύνονται σε ταξιδιώτες με ξεχωριστή νοοτροπία, που ανακαλύπτουν τον κόσμο μέσα από την κοινότητα των DreamTrips™. Τα DreamTrips™ βασίζονται στην πεποίθηση ότι «ο καλύτερος τρόπος να ζήσεις τον κόσμο είναι με παρέα». Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.dreamtrips.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ