Η Cyprus Airways ξεκινάει την πώληση εισιτηρίων για Τελ Αβίβ και Αγία Πετρούπολη

Η Cyprus Airways ξεκινάει την πώληση εισιτηρίων από Λάρνακα για Τελ Αβίβ και Αγία Πετρούπολη που προστίθεται στο πτητικό πρόγραμμα της γι’ αυτό το καλοκαίρι.

 


Article featured image
Article featured image

Οι απευθείας πτήσεις προς Αγία Πετρούπολη θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου και θα προσφέρονται τρεις φορές την εβδομάδα.

Για το συγκεκριμένο προορισμό, η Cyprus Airways προσφέρει επίσης την επιλογή πτήσης μέσω του Διεθνές Αεροδρομίου Ντομοντέντοβο της Μόσχας, μέσω συμφωνίας (interline) με την S7 Airlines.

Το δρομολόγιο Λάρνακα – Τελ Αβίβ θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα, ξεκινώντας από τις 4 Ιουνίου.

Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα της αερογραμμής, ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας (από Κύπρο (χωρίς χρέωση): 8000 8111 ή από Εξωτερικό: +357 24 00 00 53).

 

Τα εισιτήρια της Cyprus Airways προσφέρονται σε δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex με διαφορετικά χαρακτηριστικά και επιπρόσθετες υπηρεσίες, όπως επιτρεπόμενες αποσκευές, επιλογή θέσης, αλλαγές κτλ.

Η Cyprus Airways θα πραγματοποιεί πτήσεις με Airbus A319, που διαθέτει 144 θέσεις Οικονομικής. Το Φθινόπωρο του 2017, η αερογραμμή θα ανακοινώσει το αναθεωρημένο και διευρυμένο πτητικό της πρόγραμμα που θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2018, με την άφιξη ενός δεύτερου αεροσκάφους του ίδιου τύπου. Η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο για επιπλέον αεροσκάφη μέχρι το τέλος του 2018. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ