Η φάτνη που θα στηθεί στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού θα έχει αληθινά ζώα

Όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να ταΐσουν τα ζώα, αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

 


Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία Αρχείου



Η ζωντανή φάτνη, θα στηθεί εκεί το σαββατοκύριακο 16 – 17 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του «Christmas Wonderland» που λειτουργεί στο Παλιό Λιμάνι από την 1η Δεκεμβρίου και θα παραμείνει έως την Κυριακή 7 Ιανουαρίου. Τα παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα ζώα από πολύ κοντά, να τα ταΐσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Στο κέντρο της πλατείας, μάλιστα, για όσους δεν έχουν πάει ακόμη, έχει στηθεί ένα ολόφωτο Καρουζέλ για ατέλειωτες βόλτες καθώς και άλλα παιχνίδια που προσθέτουν στην γιορτινή ατμόσφαιρα, Χριστουγεννιάτικη αγορά με ξύλινα σπιτάκια που πουλούν λιχουδιές, παιχνίδια, στολίδια και φυσικά ζεστή σοκολάτα και κρασί, εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων γλυκών και σοκολάτας, εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων κατασκευών, ένα παραμυθένιο σπίτι του Άη Βασίλη όπου τα ξωτικά βοηθούν τα παιδιά να γράψουν το όνομα τους στη λίστα του Άη Βασίλη και να φωτογραφηθούν μαζί του και πολλές άλλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα, στα πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Αρχής Λιμένων Κύπρου τις μέρες αυτές θα φιλοξενηθεί ο Ερυθρός Σταυρός Κλάδος Λεμεσού και το Ίδρυμα Θεοτόκος με ξύλινα σπιτάκια όπου θα πωλούνται χριστουγεννιάτικα δώρα και λιχουδιές.

Ενώ το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 11:00 πμ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να φωτογραφηθούν με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας Απόλλων Λεμεσού στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ