Έρχεται η μουσικοθεατρική παράσταση «Μιας βαλίτσας τα πολύτιμα κιτάπια»

Ο Δημήτρης Φανής και η Γαλάτεια Ζήνωνος πρωταγωνιστούν στη μουσικοθεατρική παράσταση «Μιας βαλίτσας τα πολύτιμα κιτάπια», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Βασίλη Χατζηστυλλή.

 


Article featured image
Article featured image

Η παράσταση, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λατσιών και του κατεχόμενου Δήμου Λύσης και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Μαρτίου και ώρα 8:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Συμμετέχει η Θεατρική Ομάδα Αντι-Δρώντες, ο Χορευτικός Όμιλος Ρύμβος, με την χοροδιδασκαλία των Δημήτρη Κωνσταντίνου και Παναγιώτη Χατζηπαναγή, 12μελής χορωδία μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Χρυσελεούσας (Κύκλος Β') υπό την καθοδήγηση του Αχιλλέα Τσαγγαρίδη και 8μελής ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Φώτη Μουσουλίδη.

Παραγωγή / γενική επιμέλεια: Δημήτρης Φανής

 

Λίγα λόγια για το έργο

Οι παλιές βαλίτσες ανοίγουν κι οι πικρές μνήμες της Ρωμιοσύνης γίνονται τραγούδια της ευτυχίας, του ξεριζωμού, του αποχωρισμού και της γλυκιάς λαχτάρας. Η αναπόληση, βρίσκει για πατρίδα εκείνο το σημείο στη γη, που οι άνθρωποι ξαναπιάνουν το παιδί μέσα τους. Μα ετούτοι, κουβαλούν σα φυλαχτό πολύτιμο, το γουστόζικο παραμύθι του ρωμιού και των παιδιών του, που προσμένουν τη λευτεριά μα ‘κείνη δεν έρχεται πότε.

 

Πληροφορίες και εισιτήρια

22 878 688, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών

22 348712, Σχολή χορού «Ρύμβος»

99178156, re actors studio/ Αντι-Δρώντες

Facebook: «Μιας βαλίτσας τα πολύτιμα κιτάπια»

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ