Νέο σοκαριστικό βίντεο με το 2ο λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεφύγει από τον άγριο ξυλοδαρμό του κοσμηματοπώλη και του συνεργού του, ο Ζακ Κωστόπουλος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι άντρες της Αστυνομίας κλοτσούσαν και έσερναν σαν σακί έναν αναίσθητο, αιμόφυρτο άνθρωπο.

Ένα βίντεο που αποκαλύπτει ότι ο Κωστόπουλος λιντσαρίστηκε δυο φορές, τη μια από «αγανακτισμένους πολίτες» και την άλλη από αστυνομικούς που έσπευσαν να τον συλλάβουν.

Το σοκαριστικό είναι πως δεν φέρνει καμία αντίσταση. Φαίνεται καθαρά πως έχει ήδη χάσει τις αισθήσεις του και το κεφάλι του είναι μες στα αίματα.

 

 

Ήδη από το πέμπτο δευτερόλεπτο ένας αστυνομικός φαίνεται να κρατάει με γυμνά χέρια το μαχαίρι, το «πειστήριο» δηλαδή που υποτίθεται ότι κράδαινε ο Ζακ Κωστόπουλος και απειλούσε τον κόσμο. Άλλος αστυνομικός φαίνεται να τον κλοτσάει στα οπίσθια.

Το βίντεο έφερε στη δημοσιότητα η «Εφημερίδα των Συντακτών». Στα χέρια τους έφτασε μόλις χθες (Τετάρτη) από αυτόπτη μάρτυρα της στιγμής. Είναι τραβηγμένο με κινητό τηλέφωνο και έχει διάρκεια ένα λεπτό και 30 δευτερόλεπτα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ