Νέο wine bar στο κέντρο της Λευκωσίας

Article featured image
Article featured image

Αν έχεις κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες στο κέντρο, πιθανόν να έχεις παρατηρήσει ότι στην Στασάνδρου, απέναντι ακριβώς από το Artisan’s Burgerbar, έχει λειτουργήσει ένα καινούργιο wine bar.

 

Η μεγάλη επιγραφή έξω από το μαγαζί σε βάζει αμέσως στο παιχνίδι. Ένα μαγαζί με το όνομα «Φελλός», δεν θα μπορούσε να προσφέρει κάτι άλλο εκτός από κρασί. Και μάλιστα, κυπριακό κρασί!

Στην κάβα του Φελλός wine bar θα βρεις μόνο επιλεγμένα κρασιά από κυπριακά οινοποεία. Αυτή τη στιγμή φιλοξενεί γύρω στα 15 οινοποιεία, μεταξύ των οποίων Fikardos Wineries, Vouni Panayia, Κυπερούντα, Άης Αμπέλης κ.α., ενώ ο αριθμός αυτός αυξάνεται διαρκώς.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παραγγείλεις το κρασάκι σου, ένα platter με τυριά και/ή αλλαντικά και να βολευτείς σε ένα από τα βαρέλια-τραπέζια της πολυσύχναστης Στασάνδρου.

Ενημερωτικά, κάθε Τρίτη το μαγαζί θα διοργανώνει wine tasting και με ένα διαφορετικό οινοποιείο, αρχής γενομένης της ερχόμενης Τρίτης, μάλλον με το Fikardos.

Επίσης, στην αίθουσα που βρίσκεται στον πάνω όροφο θα πραγματοποιούνται μαθήματα οινογνωσίας, με τους Ανδρέα Εμμανουήλ, Οινολόγο και Πρόεδρο του Ομίλου Οινοφίλων Κύπρου και Λουκά Παπαλουκά, Πρόεδρο του Συνδέσμου Πτυχιούχων Οινολόγων Κύπρου.

(96894696) Στασάνδρου 19Α-Β, Λευκωσία. Δ-Κ 18.00-01.00.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ