Η Σούλα η κομμώτρια είναι brand

«Είμαι θεσμός, είμαι αυτό που θες να κράξεις αλλά δε μπορείς».

 


Article featured image
Article featured image

Kαι Σούλα και γκλάμορους, agape! Γιατί μπορεί! Όταν η City γνώρισε τη Σούλα, το αποτέλεσμα, agapes, είναι must-read!

Αν δεν ξέρεις τη Σούλα, έχεις να μπεις στο Instagram πολύ καιρό! Και αν έχεις να μπεις καιρό από επιλογή, κάνε μια εξαίρεση γι’ αυτήν, ψάξε την. Θα καταλάβεις γιατί!

Η Soula Glamorous είναι ό,τι πιο viral θα δεις αυτήν την στιγμή στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, σε Ελλάδα και Κύπρο. Αληθινά viral, όχι «έπεσα πάνω στο στόρι σου, ας το δω». Τη ψάχνεις, μπαίνεις στο προφίλ της από πρόθεση, θες να δεις τι έχει αναρτήσει μέσα στην ημέρα, θες να γελάσεις, θες να ταυτιστείς, ξέρεις ότι θα ταυτιστείς… Θες περισσότερο «Σούλα» κι αυτή το δίνει απλόχερα στους followers.

Ίνφλουενσερ δε τη λες, της ταιριάζει περισσότερο το anti-influencer, και γενικότερα είναι… anti. Έτσι είναι, της πάει το «κόντρα». Η Σούλα είναι brand. Με όλη τη βαρύτητα που έχει αυτή η έννοια.

Ένας χαρακτήρας, το alter ego κάποιου/κάποιας, κάπου στην Ελλάδα που πια έχει γίνει icon. Δεν είναι πρόσωπο, έχει όμως ένα, αυτό της αλήθειας που κανείς μέχρι σήμερα δεν την είπε τόσο ωμά, τόσο κυνικά, τόσο «στα μούτρα» μας.

«Σόκιν» λίγο στην αρχή, δεν ξέρεις από που σου ήρθε. Λέει αυτό που όλοι -ΟΚ σχεδόν όλοι- σκέφτονται και κανείς δεν βρήκε το θάρρος, το χώρο, τον χρόνο, τον τρόπο να το πει. Κι εκεί οφείλεται ίσως ο μικρομεγάλος χαμούλης που έχει προκαλέσει. Το καλό είναι πως δε μένει εκεί. Σε παροτρύνει όχι απλά ν’ αγαπήσεις τον εαυτό σου, αλλά και να τον υπερασπίζεσαι, αυτόν και τις επιλογές του. Γιατί στην τελική, «καλύτερα diva παρά βασικιά», σωστά Σούλα;

 




 


 

 


 

 



 

 

 


 

 


 

 

 


PANO APO OLA SEBOME TO GIDI PU EXIS GIA GKOMENA SU AGAPE

A post shared by Soula Glamorous (@soulaglamorous) on




 

Ποσό καιρό έχει που είσαι active στα social;

Είμαι ενεργή 2 προς 3 χρόνια, απλώς τον τελευταίο χρόνο το μπραντ Σούλα Γκλάμορους έχει γίνει αυτό που είναι τώρα.

 

Γιατί πιστεύεις πως έχεις πετύχει, όχι απλώς να σε ακολουθούν αλλά και να σε ψάχνουν;

Γιατί, όπως λέω συνέχεια, είμαι θεσμός, είμαι αυτό που θες να κράξεις αλλά δε μπορείς, είμαι το άγνωστο αλλά και το μυστήριο, γενικά είμαι η Σούλα Γκλάμορους.

 

 

Μπορεί μια «Σούλα» να είναι glamorous; Γιατί επέλεξες αυτό το όνομα;

Γιατί, agape, είμαι κομμώτρια με το όνομα Σούλα. Αμέσως παίρνεις και χαρτί κομμωτικής τέχνης και ίσως αισθητικής χιχιχι.

 

Ποιο είναι το ποιο γλοιώδες πράγμα που έχεις δει στα social;

Το πιο γλοιώδεις είναι κάτι που συναντώ συνέχεια πλέον, account με αγορασμένους followers ή άτομα χωρίς ουσία να προσπαθούν να αποκτήσουν. Και το γλοιώδες είναι ότι το κάνουν όχι τόσο για τη φήμη αλλά για τα τζάμπα ρούχα και δώρα. Ε σόρι ρε agape, είναι δυνατόν να ζητάς πράγματα για να τα δει ο αγορασμένος follower από το Μπαγκλαντέζ; Επίσης, αυτό ανήκει και στην κατηγορία απάτη γιατί τον ιδιοκτήτη που θέλει να πουλήσει ή να διαφημιστεί επί της ουσίας τον κοροϊδεύεις.

 

 

Ποιον δεν θα έκανες ποτέ follow και ποιον/α θεωρείς σωστό social media πρότυπο, πέραν της Σούλας, για τους νέους;

Δεν θα έκανα ποτέ follow Μαίρη Συνατσάκη γιατί είναι ο ορισμός της βασικιάς γκόμενας. Πρότυπο για τους νέους θεωρώ κυρίως κάποιους youtuber, όπως η «μικρή Ολλανδέζα» ή η Μάρα Σαμαρτζή, γιατί πάντα ανεβάζουν πολιτικά ορθά ποστ για το νεανικό κοινό, δεν βρίζουν αλλά και δείχνουν ότι με σκληρή δουλειά μπορείς να καταφέρεις πολλά στον κόσμο των social media.

 

«Καλύτερα ντίβα παρά βασικιά»... Τι σημαίνει ντίβα και τι βασικιά; Τι κάνει κάποιον «βασικό»; 

Ντίβα σημαίνει να είναι ξεχωριστή και μοναδική, έξυπνη αλλά και τσαχπίνα. Βασικιά σημαίνει να κάνεις ότι όλος ο κόσμος, να φοράς ότι και όλος ο κόσμος και γενικά να μην είσαι δυναμική γυναίκα αλλά μια «ταπεινή».

 

 

Ποια θεωρείς ντίβα και ποια βασικιά, στην ελληνική showbiz.

Ντίβα σαφώς και θεωρώ την Ελένη Μενεγάκη και την ευχαριστώ που γεννήθηκε γιατί την έχω και σαν θεό μου. Βασικιά, ξεκάθαρα τη Μαίρη Συνατσάκη.

 

«Agape», «Εγώ... η γκόμενα σου»… Έχεις πολλές ατάκες, η καθεμία αγαπημένη για διαφορετικούς λόγους. Επί της ουσίας, από που προέκυψαν. Από συμπεριφορές; Από πρόσωπα; Από fans;

Κυρίως από εκφράσεις που έβαζα ως λεζάντες σε φωτός μου ή ποστ μου στη σελίδα μου στο facebook (πλέον δεν είναι τόσο ενεργή όσο το Instagram μου) και ο κόσμος τις επαναλάμβανε με αποτέλεσμα να γίνουν ατάκες «Σούλα Γκλάμορους».

 

 

Πίσω από την «soulaglamorous» κρύβεται αγόρι ή κορίτσι;

Η «Σούλα» είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας και είναι γυναίκα. Τώρα, εάν από πίσω κρύβεται άντρας ή γυναίκα, αυτό δε μπορώ να το απαντήσω.

 

Υπάρχει και επόμενο... «level» για τη Σούλα και εκτός Ινσταγκραμ;

Παραμένω μόνο Instagram, έχω κάνει και μια εμφάνιση στο YouTube αλλά δε θεωρώ ότι θα πάω άλλου, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

 

 

ΠΕΡΙ... ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΝΩΝ

Ποια θα κερδίσει το My style rocks;

Δεν ξέρω ακόμα.

 

Ποια θα κερδίσει το GNTM:

Ροζάνα.

 

Ποια εκπομπή θα έκοβες αν ήσουν καναλάρχης:

Το «Αποκαλυπτικά».

 

 

Αγαπημένη ελληνική τηλεοπτική στιγμή:

Η είσοδος της κολλητής μου, Κωνσταντίνας, στο «Survivor 2».

 

Χειρότερη ελληνική τηλεοπτική στιγμή:

Η αποχώρηση της κολλητής μου, Κωνσταντίνας, από το «Survivor 2».

 

Έχω βαρεθεί να βλέπω:

Βασικιές με άνιμαλ πριντ ρούχα.

 

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στον/στην:

Κατερίνα Καινούργιου που έκανε το μαλλί της καρέ και άφησε όλη τη καούκα πίσω της με αποτέλεσμα να γίνει η απόλυτη μόδα καρέ, Κατκεν!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ