Μαθητές ξύρισαν το κεφάλι τους ως ένδειξη συμπαράστασης σε συμμαθητή τους που μάχεται ενάντια τον καρκίνο

Article featured image
Article featured image

Συνέβη χθες, στο Παραλίμνι, στο Xenion Languages School, αποδεικνύοντάς μας πως οι νέοι μας και ευαισθησίες έχουν και μεγάλη ψυχή. Η κίνησή τους να ξυρίσουν το κεφάλι τους, απλώς και μόνο για υποστηρίξουν ένα φίλο τους που υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, χάρισε χαρά και συγκίνηση στον ίδιο, όπως επίσης και στην υπόλοιπη κυπριακή κοινωνία.

 

Με αυτό τον τρόπο, ο 12χρονος Αντώνης Αντωνίου, ο οποίος έχασε τα μαλλιά του από τη χημειοθεραπεία, πήρε πολύ ωραίο δώρο αφού ένιωσε ότι δεν είναι μόνος στον αγώνα που δίνει ενάντια στον καρκίνο.

Ο αδερφός του μικρού Αντώνη, Γιώργος, ευχαρίστησε όλα τα παιδιά του σχολείου για την πρωτοβουλία τους, αναφέροντας ότι τόσο ο αδερφός του, ο οποίος αρχικά ντρεπόταν που δεν είχε μαλλιά, όσο και ο ίδιος, πήραν δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Επίσης, τους μαθητές αλλά και τους γονείς τους, που έδωσαν την συγκατάθεσή τους γι’ αυτή την εκδήλωση αγάπης και ανθρωπιάς, ευχαρίστησε και η αδερφή του Αντώνη, Έλενα, διαβεβαιώνοντας τους φίλους του ότι ο αδερφός της θα γίνει σίγουρα καλά με τόση αγάπη που τον περιβάλλει.

 



Φωτογραφίες: Xenion Languages School


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ