Μαζί μπορούμε

Article featured image
Article featured image

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά η Madame Figaro δίνει το δικό της αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, με εκστρατεία πρόληψης και ενημέρωσης. Με σύμμαχο στον αγώνα του πρώτου γυναικείου περιοδικού της Κύπρου, την ευαισθητοποιημένη αναγνώστρια, δίνει το  μήνυμα πως όλες μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να νικήσουμε τον καρκίνο του μαστού.

 

Σε ειδική φωτογράφηση που δημοσιεύεται στη Madame Figaro Οκτωβρίου, με στόχο να περάσει στις αναγνώστριες το μήνυμα πως η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές, έλαβαν μέρος 35 ευαισθητοποιημένες γυναίκες.

Ανάμεσά τους, η σχεδιάστρια Ραμόνα Φίλιπ η οποία φωτογραφήθηκε με την κόρη της, η Πρώτη Κυρία με τις κόρες της, η Γιώτα Παπαδοπούλου με τις κόρες της, οι σχεδιάστριες Έφη Παπαϊωάννου και Ρίτα Αττάλα και πολλές άλλες.

Το συλλεκτικό βραχιόλι της εκστρατείας ευαισθητοποίησης-ενημέρωσης-πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού της Madame Figaro, θα πωλείται μαζί με το τεύχος Οκτωβρίου και όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στην Europa Donna Κύπρου.

Το συλλεκτικό βραχιόλι σχεδίασε η jewellery designer Χριστιάνα Καφά.

Μαζί με το τεύχος Οκτωβρίου η Madame Figaro προσφέρει εντελώς δωρεάν και το πιο θηλυκό σημειωματάριο με χρήσιμες πληροφορίες για το θέμα του καρκίνου του μαστού.

Η όλη προσπάθεια της Madame Figaro για την ενημέρωση και πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του νέο αρώματος της Estee Lauder, Modern Muse.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ