Η Κύπρος στο Παγκόσμιο Κύπελο

Article featured image
Article featured image

Μπορεί για το ποδόσφαιρο να είναι ακόμα μακρύς ο δρόμος, στη μαγειρική όμως τα πάμε περίφημα. Από 21 μέχρι 26 Νοεμβρίου, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελο Μαγειρικής στο Λουξεμβούργο!

 

Η Εθνική μας Ομάδα Μαγειρικής λαμβάνει μέρος για 4η συνεχή φορά στον μεγαλύτερο γαστρονομικό γεγονός στο κόσμο ενώ φέτος η συμμετοχή μας επεκτείνεται και στη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Νέων Μαγειρικής.

«Υπό την καθοδήγηση του Ανώτερου Διευθυντή Γιώργου Δαμιανού και των Παναγιώτη Χαραλάμπους και Αντώνη Νικολάου τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες με απώτερο στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα που θα διατηρήσει την Κύπρο ψηλά στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη.

Θερμές ευχαριστίες για μια ακόμα φορά σε όλους τους  χορηγούς και υποστηρικτές του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου και των Εθνικών Ομάδων Μαγειρικής για την οικονομική και άλλου είδους στήριξη  γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν κατορθωτό».

Την αποστολή θα συνοδεύσουν μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου.

Αν θες να μάθεις ποιο θα είναι το μενού που θα παρουσιάσει η Εθνική στο Λουξεμβούργο, να δεις τις διακρίσεις αλλά και ποιοι είναι οι chef που απαρτίζουν την dream team, πάτησε ΕΔΩ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ