Ακατάλληλο για ανηλίκους [έρχεται Τρίτη και 13]

Article featured image
Article featured image

Αν έχεις περάσει έστω μια φορά Παρασκευή βράδι από το Εναλλάξ ή από τις υπόλοιπες εμφανίσεις που κάνει κατά καιρούς σε Λεμεσό και Πάφο, ξέρεις για τι «πασιαμά» τύπο μιλούμε.

 

Η μισή Κύπρος είδε live τον Λούη Πατσαλίδη και έχει να σου διηγηθεί μια ξεκαρδιστική ιστορία, ενώ ο λόγος που η άλλη μισή που δεν τον έχει δει ακόμα είναι, φαίνεται, πως δεν αντέχει να κάνει υπομονή δυο μηνών -περίπου τόσο είναι το waiting list για τις παραστάσεις «ΜνημόνιΩΧ 3».

Και ποιος δεν έχει περάσει από το stand up comedy show του; Ίσως μόνο ο αρχιεπίσκοπος δεν το έχει κάνει ακόμα αλλά που θα πάει; Πόσο ακόμα θα καταπιέζεται κι αυτός να μην κλείνει τραπέζι;

Και να λοιπόν, μετά απ’ όλα αυτά, που ο Πατσαλίδης αποφασίζει επιτέλους, ως άλλος Νιλ Άρμστρονγκ, να κάνει το μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα, όχι πατώντας στο φεγγάρι -αν και μοιάζει να είναι μονίμως σεληνιασμένος- αλλά στα τηλεοπτικά πλατό, με ένα ολόδικό του show.


Από την Τρίτη 13 Ιανουαρίου και κάθε Τρίτη, στις 23.00, το «SHOW και Αβλαβές» θα προβάλλεται από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.


Η νέα σατιρική/χιουμοριστική/ψυχαγωγική πρόταση θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σάτιρα, χιούμορ, ψυχαγωγία και θα απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους διαθέτουν οξυμμένη αίσθηση του χιούμορ ή ενδιαφέρονται να αποκτήσουν (η εκπομπή θα έχει και… επιμορφωτικό χαρακτήρα).

Σκετσάκια, σατιρικοί μονόλογοι, αστεία βίντεο, παιχνίδια με το κοινό στο στούντιο (τρέξτε να κλείσετε θέση), επώνυμοι καλεσμένοι σε ασυνήθιστες εμφανίσεις και πολλή μουσική με την ευγενική παραχώρηση του μόνιμου συνεργάτη του Λούη, Τεύκρου Νεοκλέους.

Στη σεναριακή ομάδα θα βρίσκονται και οι «Αδικημένος» και «Ξεροτήανα Πάφου», ενώ ρόλο-έκπληξη θα έχει η Δήμητρα Μακρυγιάννη σε ρόλο έκπληξη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Λούης Πατσαλίδης έρχεται σαν οδοστρωτήρας να τα ισοπεδώσει όλα.

Το #AVLAVES είναι κατάλληλο για άτομα άνω των 18.

Όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανά την πρεμιέρα της εκπομπής πατήστε ΕΔΩ και πάρτε το εισιτήριο σας. Είναι δωρεάν!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ