Το συλλεκτικό CD ΧΟΕΣ [με την κυριακάτικη ΣΗΜΕΡΙΝΗ]

Το μουσικό έργο ΧΟΕΣ πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 και αποτελεί μια πρωτοβουλία της εφημερίδας ΣΗΜΕΡΙΝΗ.

 


Article featured image
Article featured image

Στο έργο θα βρεις μια σειρά ποιημάτων τα οποία έχει γράψει η πρώην Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κλαίρη Αγγελίδου, έχει μελοποιήσει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους και ερμηνεύουν τρία επιτυχημένα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Η Μαρινέλλα, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Δήμος Αναστασιάδης χρωματίζουν μοναδικά με τις από ψυχής ερμηνείες τους το ανεπανάληπτο αυτό έργο. 

Οι ωδές του, αποτελούν φόρο τιμής  σε όλους όσοι θυσιάστηκαν και αφιέρωσαν τη ζωή τους στον αγώνα κατά του αγγλικού ζυγού. Συνολικά 12 τραγούδια, που αποτελούν μέρος του έργου ΧΟΕΣ, θα κυκλοφορήσουν στο επετειακό CD που θα διατεθεί αποκλειστικά με την κυριακάτικη ΣΗΜΕΡΙΝΗ στις 29 Μαρτίου.

Το συλλεκτικό αυτό CD θα διατεθεί μαζί με μια σπάνια 48σέλιδη έκδοση φωτογραφικού και λογοτεχνικού υλικού, στην τιμή των €3.90 επιπλέον.

Την όλη προσπάθεια στηρίζει το ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ.

Η διάθεση του έργου από την εφημερίδα «Η Σημερινή» αποτελεί συνέχιση της πολύχρονης κοινωνικής εταιρικής ευθύνης του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, αφού μέρος των καθαρών εσόδων από τις πωλήσεις των CD’s θα δοθεί ως εισφορά στο ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΟΚΑ.

Μέγα χορηγός: ALPHA BANK CYPRUS LTD

Χορηγοί: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, CYTA, KPMG LTD

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ