Με τη θεματική «Perspectives» επιστρέφει το TEDxNicosia

Article featured image
Article featured image

Με τη θεματική «Perspectives» επιστρέφει την 1η Νοεμβρίου 2014 στο Σατιρικό Θέατρο το TEDxNicosia. 

Με στρατηγικό συνεργάτη τη Cytamobile-Vodafone και με θέματα που πηγάζουν από τομείς όπως τα ταξίδια, τη ζωή, τις επιστήμες και την κουλτούρα, η ομάδα του TEDxNicosia προσκαλεί το κοινό του, να εξερευνήσει τη διαφορετικότητα με άτομα που δεν παύουν να ανακαλύπτουν τις διάφορες απόψεις της ζωής και να διευρύνουν τον τρόπο σκέψης τους ή, απλά, να γνωρίσει άτομα που ακολουθούν τα πραγματικά τους πάθη και όνειρα.

Το θέμα «Perspectives» τραβά το ενδιαφέρον τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, καθώς όλοι μας μπορούμε να κατανοήσουμε τις διάφορες «οπτικές γωνίες» που μας περικυκλώνουν. Η κύρια ιδέα αυτής της εκδήλωσης είναι η ανεκτικότητα, ο σεβασμός και η ανοιχτόμυαλη προσέγγιση των συζητήσεων που θα ανοιχθούν και θα δώσουν ώθηση στον ελεύθερο διάλογο. Με αυτό τον τρόπο, διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και αντιλαμβανόμαστε την πολύπλευρη διάσταση των γνώσεων.

Φέτος το TEDxNicosia, μέσω του «Perspectives», θα αγγίξει, μεταξύ άλλων, τομείς όπως, η νευρολογία, η κουλτούρα, η κοινωνιολογία και η εκπαίδευση. Το TEDxNicosia σας προκαλεί να αναθεωρήσετε τον τρόπο σκέψης σας.  Ποιά θα είναι η δική σας «Άποψη»; Το TEDxNicosia υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία, μέσα από ένα δυναμικό και ενθουσιώδες πρόγραμμα με «ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν» και με  στόχο να καταστεί πηγή έμπνευσης για το κοινό του!

Η πολυαναμενόμενη αυτή εκδήλωση επιδιώκει να ανοίξει νέα παράθυρα για την Κύπρο, για τον κόσμο του TEDx και αντίστροφα. Το TEDxNicosia δρα ως πλατφόρμα ενημέρωσης, αναθεώρησης και έμπνευσης, κίνητρα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης μας. Άλλωστε, μόνο έτσι μπορεί να ξεκινήσει η αλλαγή, αλλάζοντας πρώτα τον δικό μας τρόπο σκέψης.

Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να υποβάλουν την εγγραφή τους, ηλεκτρονικά, στο www.tedxnicosia.com.

Τα εισιτήρια θα είναι περιορισμένα και οι εγγραφές θα ληφθούν με σειρά προτεραιότητας.

Η ομάδα του TEDxNicosia

 

Οι διοργανωτές του TEDxNicosia θα μεταδίδουν την εκδήλωση ζωντανά, μέσω live streaming, από το αξιόπιστο δίκτυο της Cytanet, για να δώσει την ευκαιρία σε όσους δεν κατάφεραν να αγοράσουν έγκαιρα το εισιτήριό τους, αλλά  και στον υπόλοιπο κόσμο, να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή ή από το κινητό τους. Παράλληλα, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του Wi-Fi δικτύου της Cytanet.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή ακολουθήστε την σελίδα του TEDxNicosia στο Facebook  και στο Twitter.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ