Το γυναικείο στήθος που προκάλεσε 517 τροχαία

Article featured image
Article featured image

Το γυναικείο στήθος πουλά τρελά και γι’ αυτό δεν τίθεται θέμα. Δέον όμως η «αποκάλυψή» του να γίνεται υπό ασφαλείς συνθήκες και με μέτρο αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να χαθούν ζωές!

Το πρακτικό δίδαγμα μας έρχεται από τη Μόσχα, όπου για να διαφημίσει μια νέα υπηρεσία ενός πελάτη της, η εταιρεία «Sarafan Advertising Agency» έντυσε 30 φορτηγάκια με μια προκλητική φωτογραφία που έδειχνε ένα ελάχιστα καλυμμένο γυναικείο στήθος, με το σλόγκαν «They Attract».  

Παράλληλα όμως με την πρεμιέρα τους στους δρόμους της Μόσχας τα οχήματα έγραψαν και το φινάλε τους, αφού χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους και να διαταχθεί από την τροχαία η απόσυρσή τους

Αυτό γιατί στο πέρασμα τους προξένησαν 517 τροχαία ατυχήματα! Όλοι σχεδόν ήταν βεβαίως άντρες οδηγοί και όλοι ανέφεραν πως η καμπάνια τους απέσπασε την προσοχή.

Σε αρκετά σημεία μάλιστα προξενήθηκαν καραμπόλες πολλών οχημάτων χωρίς ευτυχώς να έχουν υπάρξει αναφορές για τραυματίες ή θύματα, ενώ όπως αναφέρει ένας δικυκλιστής που ενεπλάκη σε ένα από τα ατυχήματα όλοι όσοι οδηγούσαν εκείνη τη στιγμή είχαν στρέψει την προσοχή τους σε ένα από τα διερχόμενα φορτηγάκια.

Μετά την επέμβαση της αστυνομίας και την απομάκρυνση των οχημάτων από τους δρόμους, η εταιρεία ζήτησε συγνώμη και στην ανακοίνωσή της δεσμεύτηκε να αποζημιώσει όλους όσοι έπαθαν ζημιά εξαιτίας της. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ