Όταν ο Χάρι (Πότερ) γνώρισε την... Τσάντρι [What If]

Article featured image
Article featured image

Μια ρομαντική κωμωδία, με πρωταγωνιστές τον ταλαντούχο Daniel Radcliffe, παγκόσμια γνωστό από το ρολό τού Harry Potter και την Zoe Kazan, εγγονή του διάσημου σκηνοθέτη Elia Kazan, βγαίνει σήμερα στις αίθουσες, στοχεύοντας -τι άλλο;- να συγκινήσει!

Η υπόθεση έχει φόντο το κοσμοπολίτικο Τορόντο του Καναδά. Ο Γουάλας (Daniel Radcliffe), έχοντας «καεί» από τις ερωτικές του περιπέτειες προσπαθεί να βάλει τέρμα στην άτακτη συναισθηματική του ζωή και να νοικοκυρευτεί, βλέποντας ότι οι φίλοι του έχουν βρει το κατάλληλο ταίρι τους.

Γνωρίζεται τυχαία σε ένα πάρτι με την Τσάντρι (Zoe Kazan), και από την πρώτη στιγμή δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Όταν την συνοδεύει πίσω στο σπίτι της, εκείνη του εξομολογείται ότι διατηρεί σοβαρό δεσμό και τον αποστομώνει.

Ωστόσο, η πρόσκαιρη αποχώρηση του αγοριού της Τσάντρι στο εξωτερικό και μια τυχαία τους συνάντηση, τους κάνει να παραδεχθούν ότι, ναι, πρόκειται για κάτι παραπάνω από φιλική σχέση. Έως όμως να φτάσουν σε αυτή την ειλικρινή ομολογία, η σχέση παραμένει σε τεντωμένο σχοινί. Εξ ου και το ερώτημα της ταινίας: αν γνώριζες τη σωστή κοπέλα και είχε δεσμό, τι θα έκανες;

Μάθε τις ώρες και τις αίθουσες προβολής στο Time Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ