Η μ' «Άλλα Λόγια ν’ Αγαπιόμαστε» παράσταση της ΕΘΑΛ

Article featured image
Article featured image

Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου η σπαρταριστή κωμωδία του Άλαν ΄Εικμπορν «Relatively Speaking» (1965), μεταφρασμένη στα Ελληνικά ως «Άλλα Λόγια ν’ Αγαπιόμαστε», θα ανέβει στην Κεντρική Σκηνή της ΕΘΑΛ, σε σκηνοθεσία Χρίστου Ζάνου, με σκοπό να μας διασκεδάσει!

Η παράσταση που καταπιάνεται με τη μιζέρια του γάμου, ξεκινά με ένα νεαρό ζευγάρι που συγκατοικεί, τον Γκρεγκ και την Τζίνι. H σχέση τους, έπειτα από έναν μόνο μήνα, έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο αφελής Γκρεγκ πληγώνεται και μπερδεύεται όχι μόνο από τα διάφορα δώρα που έρχονται για την Τζίνι στο σπίτι τους αλλά και από την απόφασή της να φύγει μόνη της μια Κυριακή, δηλώνοντας ότι πάει να δει τους γονείς της στην επαρχία. Στην πραγματικότητα, η Τζίνι πρόκειται να πάει στο σπίτι του παντρεμένου αφεντικού της, Φίλιπ, για να βάλει τέλος στον ερωτικό δεσμό τους. Όταν ο Γκρεγκ αυθόρμητα την ακολουθεί, ο δρόμος έχει ανοίξει για ένα ιλιγγιώδες γαϊτανάκι παρεξηγήσεων. Ο Γκρεγκ υποθέτει ότι συναντά τους γονείς της φίλης του, ενώ ο Φίλιπ αρχικά νομίζει ότι ο Γκρεγκ είναι ο εραστής για τον οποίο φαντασιώνεται επιδεικτικά η δική του γυναίκα, η Σέιλα…

Στην παράσταση τα σκηνικά υπογράφει ο Εδουάρδος Γεωργίου, τα κοστούμια η Άλια Γεωργιάδη, το σχεδιασμό φωτισμών ο Βασίλης Πετεινάρης και τη μουσική σύνθεση ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Γιώργος Μουαΐμης, Μέλανη Στέλιου, Άντρια Ζένιου και Κωνσταντίνος Γαβριήλ.

Πρεμιέρα Σ 25 Οκτωβρίου, Τεχνοχώρος ΕΘΑΛ, Λεμεσός, 20.30. Παραστάσεις: κάθε Τρίτη & Σάββατο στις 20.30 και Κυριακή στις 18.30. Πληροφορίες/κρατήσεις: 25877827/ ethallimassol@cytanet.com.cy.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ