Ο Ανδρέας Αραούζος οικοδεσπότης στο TEDxUniversityofNicosia

Article featured image
Article featured image

Το TEDxUniversityofNicosia, η διεθνών προδιαγραφών εκδήλωση που πραγματοποιείται στις 15 Νοεμβρίου και κορυφώνει την παρουσία του TED στην Κύπρο παρουσιάζει τον υπεύθυνο για το συντονισμό των ομιλητών και τη ροή, τον οικοδεσπότη της εκδήλωσης, Ανδρέα Αραούζο.

Με οικοδεσπότη τον Ανδρέα Αραούζο, η εκδήλωση TEDxUnic που στόχο έχει να καταστεί ο πυρήνας προαγωγής των νέων ιδεών στην πρωτεύουσα υπόσχεται να εκπλήξει τους συμμετέχοντες και να τους προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Στις 15 Νοεμβρίου με την καθοριστική συμβολή του Ανδρέα Αραούζου το TEDxUniversityofNicosia δεσμεύεται να ξεφύγει από την κλασική συνταγή των παραδοσιακών «τοπικών» διοργανώσεων.

Ο Ανδρέας Αραούζος είναι ο δημιουργός των θεατρικών παραγωγών Alpha Square στην Κύπρο από το 2003, έχοντας σκηνοθετήσει, διασκευάσει, μεταφράσει και υποδυθεί ρόλους στην Αγγλική και την Ελληνική γλώσσα. Έχει σπουδάσει Μαθηματικά και Διοίκηση στο Μάντσεστερ, πήρε MBA στην Κύπρο και παρακολούθησε σεμινάρια υποκριτικής και σκηνοθεσίας στο Λονδίνο. Το πρώτο του θεατρικό έργο, «Και οι Πλούσιοι Κλαίνε», ανέβηκε το 2007 από το Θέατρο Ένα. Έχει εκδώσει μία συλλογή με άρθρα του, με τίτλο «Έχω θέμα: Ουσιαστική Μικρολογία» (2012) και έχει το δικό του blog, www.substantial-triviality.com .

Το TEDxUnic κορυφώνει την παρουσία του TED στην Κύπρο και πραγματοποιείται με μεγάλο υποστηρικτή την FxPro, Telecommunications Partner την Primetel.

Κορυφαίος Συνεργάτης επικοινωνίας: SigmaLive.

Συνεργάτες: Xenos Travel, Green Olive Films, Landas Colour, eventpro, Altius boutique hotel, event-ape, media zone.

Εισιτήρια προπωλούνται στο www.tedxunic.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ