Από παμπάλαιο διαμέρισμα σε μοδάτο vintage σπίτι [εικόνες]

Article featured image
Article featured image

Την vintage διακόσμηση που είναι μια από τις τάσεις που κρατούν καλά τα τελευταία χρόνια, μπορείς να την υιοθετήσεις χωρίς να ξοδέψεις μια ολόκληρη περιουσία.

Χρειάζεται όμως φαντασία και  αντιγραφή. Αντιγραφή του «σκηνικού» που έστησαν άλλοι στα σπίτια τους, όπως οι ένοικοι του παρακάτω σπιτιού του οποίου παρουσιάζεται η εντυπωσιακή αλλαγή από ένα αδιάφορο διαμέρισμα σε ένα σύγχρονο και μοδάτο σπίτι.

Ο παλιός καναπές που χρειαζόταν πέταμα, απλά άλλαξε ταπετσαρία. Ντύθηκε στα πορτοκαλί και έγινε το κέντρο του δωματίου.

Ο πίνακας με την καρδιά είναι μια αυτοσχέδια κατασκευή η οποία όμως ορίζει το χώρο και καθιστά τον τοίχο που κρέμεται τον κύριο του σπιτιού.

Η παλιά ξύλινη συρταριέρα που υπήρχε έγινε κομμάτια και οι τάβλες του μετατράπηκαν σε ράφια. Μια από τις ωραιότερες γωνιές του σπιτιού αδιαμφισβήτητα.

Οι εξωτερικές σωληνώσεις της θέρμανσης, από μειονέκτημα του σπιτιού μετατράπηκαν σε διακοσμητικό στοιχείο δίνοντας ένα βιομηχανικό στιλ στο χώρο.

Όλα τα υπόλοιπα έπιπλα είναι είτε αγορασμένα από παζάρια, είτε πρόκειται για κομμάτια που υπήρχαν ήδη στο χώρο και απλά μετατράπηκαν, είτε βάφτηκαν, είτε άλλαξαν ταπετσαρία.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ