Τα νέα της Tiffany Boutique [τα μάθαμε από πρώτο χέρι]

Article featured image
Article featured image

Ήμασταν κι εμείς στο happy hour της Tiffany Boutique, ένα απόγευμα μόδας και στυλ, στο κατάστημα Λευκωσίας. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τις νέες παραλαβές της Boutique και να ενημερωθούμε για τη διεύρυνση της γκάμας προϊόντων και επώνυμων σχεδιαστών, καθώς και της φιλοσοφίας της Tiffany, σε μια tet-a-tet συνάντηση με προσωπικό και διεύθυνση.

 

Κακά τα ψέματα, το όνομα «Tiffany» είναι συνώνυμο του στυλ, της αίγλης και της μόδας, εδώ και τέσσερις δεκαετίες στην Κύπρο. Σήμερα, νέοι, πρωτοπόροι σχεδιαστές, με contemporary δημιουργίες, συναντούν τα διαχρονικά ονόματα της μόδας, που αποτελούν σταθερές αξίες τόσο για το κατάστημα όσο και για τη μόδα γενικότερα, εμπλουτίζοντας έτσι τις συλλογές της Tiffany με μεγαλύτερη γκάμα επιλογών και τιμών.

Δημιουργίες των Emanuel Ungaro, Alexander McQueen (Λευκωσία), Jean Paul Gaultier, Zuhair Murad Matthew Williamson, Versace Collection και Cedric Charlier, αποτελούν πλέον αναπόσπαστο μέρος των συλλογών της Tiffany, καθιστώντας την Boutique πρωτοπόρα στη μόδα της εγχώριας αγοράς.

Παράλληλα, με όλα τα νέα brands, στην Tiffany Boutique εξακολουθεί κανείς να βρίσκει τις σταθερές γραμμές Donna Karan, Emilio Pucci (Λευκωσία), Missoni, Philosophy (Λευκωσία), DKNY (Λευκωσία), και Clips. Από αυτή τη σαιζόν, όλα τα brands συνοδεύονται πλέον και από τα αξεσουάρ τους, που συμπεριλαμβάνουν τσάντες, παπούτσια, φουλάρια, ζώνες και κοσμήματα, προσφέροντας μια ασύγκριτη πληθώρα ολοκληρωμένων επιλογών στο κοινό.

 



 

Το κατάστημα στη Λευκωσία

Η 40η επέτειος της Tiffany το 2011 σηματοδοτείται από μια πλήρη ανακαίνιση στο κατάστημα Λευκωσίας. Το 2014 μία ακόμα ανακαίνιση δίνει νέα πνοή στο κατάστημα της Λευκωσίας, αυτή τη φορά με τους ασπρόμαυρους χρωματισμούς του οίκου Chanel και τη σφραγίδα του επίσημου decorateur του οίκου. Το προσωπικό του καταστήματος προσφέρει υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, ενώ οι πελάτισσες έχουν και τη δυνατότητα τηλεφωνικών παραγγελιών από κομμάτια που βλέπουν στην ιστοσελίδα (tiffany-boutique.com) και τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook & Instagram) της Tiffany, με παράδοση στο σπίτι τους (ωράριο λειτουργίας: καθημερινά 9.00-19.00).

Νέο κατάστημα στο Olympic Residence στη Λεμεσό

Η Tiffany Boutique άνοιξε το πρώτο υποκατάστημα της Λεμεσού στο Olympic Residence Piazza το 2012, το προνομιακό εμπορικό hot-spot της πόλης. Μόλις δυο χρόνια μετά, το φθινόπωρο του 2014, η Tiffany Boutique Λεμεσού ετοιμάζεται να μετακομίσει σε νέο, μεγαλύτερο παραπλήσιο κατάστημα εντός του Olympic Residence και μετατρέπεται πλέον σε ένα super stylish concept store. H φιλοσοφία του νέου Tiffany Concept Store επιδιώκει να προσφέρει όλη την πολυτέλεια που αναμένεται από μία boutique της εμβέλειας Tiffany, αλλά και την άνεση μίας οικίας όπου οι πελάτες είναι ευπρόσδεκτοί να χαλαρώσουν στα σαλονάκια απέναντι από τη θάλασσα ακούγοντας μουσική, διαβάζοντας τα πιο σύγχρονα βιβλία και περιοδικά μόδας, απολαμβάνοντας το ποτό ή τον καφέ τους. Η προνομιακή θέση του Olympic Residence και του νέου Tiffany Concept Store, ακριβώς απέναντι από τη θάλασσα, θα προσφέρει την πιο ποιοτική και μοναδική shopping εμπειρία σε ένα πανέμορφο περιβάλλον μόδας και στυλ.

 



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα brands, τη φιλοσοφία και για φωτογραφικό υλικό, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.tiffany-boutique.com ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 22374070 (Λευκωσία), 25582777 (Λεμεσός), στο email. info@tiffany-boutique.com, στο Facebook: TiffanyBoutiqueCyprus και στο Instagram: @tiffanyboutiquecy.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ