Στις αίθουσες ο Κόμης Δράκουλας [Dracula Untold]

Article featured image
Article featured image

Το «Dracula Untold» με πρωταγωνιστή τον Λουκ Έβανς μας γυρίζει πίσω στο 1400 για να μας διηγηθεί την ιστορία του Βλαντ του ΙΙΙ του Παλουκωτή, του ηγεμόνα της Βλαχίας και την αγάπη του για το αίμα.

Μια επική blockbuster περιπέτεια που αποκαλύπτει την αληθινή ιστορία πίσω από το θρύλο του αιμοδιψούς Πρίγκιπα της Τρανσυλβανίας που έμελλε να στοιχειώνει τις νύχτες μας.

Στην ταινία βρισκόμαστε στο 1462. Η Τρανσυλβανία απολαμβάνει παρατεταμένη περίοδο ειρήνης υπό τη βασιλεία του Βλαντ ΙΙΙ και της συζύγου του Μιρένα, οι οποίοι μεριμνούν ώστε οι υπήκοοί τους να ζουν προστατευμένοι από τους εχθρούς και ειδικότερα τους Τούρκους που επεκτείνονταν επικίνδυνα, κατακτώντας όποια εδάφη έβρισκαν στο πέρασμά τους. Όταν ο Σουλτάνος Μεμέτ ο ΙΙ απαιτεί 1000 παιδιά για το στρατό των Γενιτσάρων του ο Βλαντ καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει το παράδειγμα του πατέρα του και παραδώσει το γιο του στο σουλτάνο ή αν θα απευθυνθεί σε ένα τέρας ώστε να νικήσει τους Τούρκους, χάνοντας, όμως, την ψυχή του. Το τι έγινε μετά το ξέρουμε όλοι.

Μάθε τις αίθουσες και τις ώρες προβολής στο Time Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ