Luxy: ένα app γνωριμιών μόνο για πλούσιους

Article featured image
Article featured image

Μετά το Facebook μόνο για πλούσιους, για το οποίο είχαμε γράψει λίγο καιρό πριν, σειρά παίρνει και το app στο οποίο οι φτωχοί αποκλείονται.

Σύμφωνα με το Business Insider, το «Luxy» είναι ένα νέο app γνωριμιών που φτιάχτηκε αποκλειστικά για εκατομμυριούχους, σούπερ μόντελ, σελέμπριτις, CEOs μεγάλων εταιρειών και ούτω καθεξής, οι οποίοι θα χρησιμοποιούν τη νέα εφαρμογή για να συνδιαλέγονται μεταξύ τους ψάχνοντας ταίρι.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Luxy (ανώνυμος, καθώς έχει ήδη προκαλέσει σάλο το συγκεκριμένο app) σημειώνει: «Το ηλεκτρονικό dating αυξάνεται ραγδαία. Ήταν, λοιπόν, καιρός να βγουν εκτός της γειτονιάς αυτοί που έχουν χαμηλό εισόδημα».

«Ένας 20χρονος που οδηγεί ένα κοινό αυτοκίνητο και θέλει να κλείσει ραντεβού στα McDonald's δεν θα αντέξει και πολύ στο Luxy. Κοιτάξτε, οι χρήστες του συγκεκριμένου app οδηγούν τα καλύτερα αμάξια, διαμένουν στα καλύτερα ξενοδοχεία, φορούν τα πιο σικ ρούχα» δηλώνει από την πλευρά του στο CNN ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Ντάρεν Σούστερ.

Το Luxy θα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα αγοράς ρούχων και αξεσουάρ από συγκεκριμένους οίκους, όπως Prada, Gucci και Cartier.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ