Με τα παιδιά στο Breakfast at Teafunny's [το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του μήνα]

Article featured image
Article featured image

Πόσες φορές είχατε την ανάγκη  να βγείτε από το σπίτι αλλά τελικά το αναβάλατε για να... μην ταλαιπωρήσετε τα παιδιά σας;

Εγώ, πάντως, πολλές αφού αρκετές από τις εξόδους μου με το παιδί ήταν αποτυχημένες. Κι αυτό, μέχρι που ανακάλυψα τελικά το Breakfast at Teafunny’s.

 

Είναι το ροζ αυτό μαγαζάκι που βρίσκεται στο δεξί σας χέρι, στην είσοδο της Λευκωσίας, συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Λεμεσού 17, το οποίο εκτός από breakfast και brunch προσφέρει και διάφορες δραστηριότητες για παιδιά.

Για το μήνα Οκτώβρio, συγκεκριμένα, η ροζ καφετέρια έχει φτιάξει ένα ολόκληρο πρόγραμμα για να διασκεδάζουν και να ψυχαγωγούνται οι πιτσιρικάδες καθώς οι γονείς πίνουν τον καφέ ή το τσάι τους.

Ο χώρος είναι παραδεισένιος αφού μοιάζει με ένα μικρό κουκλόσπιτο, ενώ στον συμπαθητικό κήπο, εκεί που είναι ευπρόσδεκτοι και οι τετράποδοι φίλοι μας, διοργανώνονται και πάρτι.

 



 

Το πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τον Οκτώβριο

Κάθε Τρίτη, από τις 11.00 μέχρι τις 12.30,  γίνεται το μάθημα «Μικροί Αϊνστάιν» το οποίο περιλαμβάνει μουσική,  τέχνη, κίνηση και διάφορα άλλα παιχνίδια. Η τιμή συμμετοχής είναι στα €12 και συμπεριλαμβάνει έναν καφέ ή ένα τσάι για τη μαμά.

Κάθε Τετάρτη, από 17.00 μέχρι 17.30 και κάθε Σάββατο μεταξύ 11.00 και 11.30, προσφέρεται δωρεάν μάθημα ποίησης για τα μικρά παιδιά.

Τις Πέμπτες, από τις 11.00 μέχρι τις 11.45, προσφέρεται το μουσικό μάθημα «Μουσικά Βήματα» που βοηθά τα μικρά παιδιά να γνωρίσουν τη μουσική και τα μουσικά όργανα. Η τιμή συμμετοχής είναι €10 και συμπεριλαμβάνει ένα καφέ ή ένα τσάι.

Κάθε Παρασκευή, από τις 16.30 μέχρι και τις 18.00, πραγματοποιείται μάθημα με πλαστελίνη το οποίο στοιχίζει €5.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22 333030.



 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ