Γιατί «φόρεσε» μουστάκι η μπύρα KEO;

Article featured image
Article featured image

Σε συνεργασία με το Round Table 1 Λευκωσίας και στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η μπύρα ΚΕΟ βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές γι’ αυτό στηρίζει έμπρακτα την εκστρατεία MOVEMBER για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη.

 

Το MOVEMBER προκαλεί τους άνδρες να μεγαλώσουν μουστάκι για τις 30 μέρες του Νοεμβρίου και για ένα μήνα να γίνουν στην ουσία κινούμενη διαφήμιση, μαζεύοντας χρήματα και ενημερώνοντας για τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό.

Ολόκληρο το Νοέμβριο διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις για το MOVEMBER CYPRUS. Με την συμμετοχή των επίσημων MOVEMEBR BARS (Moondog’s Λευκωσία, Ammos Λάρνακα και Socialista Λεμεσός) έγιναν με μεγάλη επιτυχία τρία Kick Off Parties όπου πολλοί άντρες ξυρίστηκαν επί τόπου, ενώ 10% από τις πωλήσεις της μπύρας στα μπαρ για ολόκληρο το μήνα θα διατεθούν για το σκοπό αυτό.

Επιπλέον, γνωστοί καλλιτέχνες της Κύπρου έχουν φιλοτεχνήσει έργα τα οποία θα δημοπρατηθούν στο μεγάλο closing party στο τέλος Νοεμβρίου δωρίζοντας τα καθαρά έσοδα στο Europa Uomo Κύπρου και στο Movember Intrenational.

Η ΚΕΟ θέλοντας να δώσει πίσω στο κοινό της Κύπρου που την στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, ευελπιστεί ότι το MOVEMBER θα γίνει θεσμός στην Κύπρο και ότι όλοι μαζί θα αλλάξουμε το πρόσωπο του αντρικού καρκίνου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ