«Σου λέμε τον καφέ»

Article featured image
Article featured image

To EVyouth σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών, διοργανώνουν για ακόμη μια χρονιά τα Language Tables που είναι μια πρωτοβουλία της εθελόντριας Raquel.

 

Κατά τη διάρκεια διαμονής της Raquel στην Κύπρο, ήρθε σε επαφή με πολλά άτομα τα οποία γνωρίζουν Ισπανικά και ήθελαν να εξασκήσουν τον προφορικό τους λόγο, σε μία πιο χαλαρή ατμόσφαιρα.

Μέσω των συναντήσεων αυτών θα προσφέρεται η δυνατότητα να γνωρίσει και να μιλήσει κανείς διάφορες ξένες γλώσσες σε μία χαλαρή και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα στο χώρο της «Καντίνας μου» και να έρθει σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικής προέλευσης και κουλτούρας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δυνατή για όλους αλλά με κάποιες μικρές προϋποθέσεις, πρώτο να μιλάτε Ελληνικά ανεξαρτήτως επιπέδου, να απολαύσετε ρε παιδάκι μου ένα καφεδάκι από την Καντίνα μου και καλή διάθεση.

Χάρη στο χαλαρό περιβάλλον που επικρατεί, οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέγουν ελεύθερα όποιο τραπέζι επιθυμούν ερχόμενοι σε επαφή με διαφορετικές γλώσσες, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους.

Μεταξύ άλλων, στις γλώσσες που προσφέρονται, ανήκουν η ελληνική, η γαλλική, η ιταλική, η γερμανική και η ισπανική.

Οι συντονιστές των τραπεζιών θα είναι άτομα τα οποία έχουν ως μητρική γλώσσα τη γλώσσα του τραπεζιού.

Σάββατο 29/11, Σάββατο 6/12, Σάββατο 17/1, 10.30-12.30, «Καντίνα μου», Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Οµολογητών, Αγχιάλου 1, Άγιοι Ομολογητές, Λευκωσία. Πληρ. info@politistiko-ergastiri.org.

Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 22 256782.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ