Έρχεται κρύο

Article featured image
Article featured image

Ο πιο παγωμένος χειμώνας των τελευταίων δεκαετιών εικάζεται από μετεωρολόγους πως θα είναι ο φετινός.

Οι εκτιμήσεις των επιστημόνων, αναφέρουν ότι φέτος θα είναι η χρονιά των αντικυκλώνων στη δυτική Ευρώπη και η χρονιά των σφοδρών χιονοπτώσεων και του πολικού ψύχους στην Ανατολική Ευρώπη.

Οι αντικυκλώνες θα εγκατασταθούν στη δυτική Ευρώπη, αφήνοντας έτσι, όλα τα συστήματα και το κρύο από τη βόρεια Ευρώπη να κινηθεί νοτιοανατολικά.

Στη Σιβηρία, φέτος μετά από πολλά χρόνια, επικρατεί ήδη αυτή την εποχή ψύχος με θερμοκρασίες ακόμα και -30 βαθμούς Κελσίου.

Όπως υποστηρίζει ο Γερμανός μετεωρολόγος Ντομινίκ Γιουνγκ «οι χαμηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο» και σημειώνει ότι «δεν θα πρέπει να αναμένει κανείς ανοιξιάτικη "απόψυξη" ούτε καν τον Μάρτιο. Οι Ευρωπαίοι θα μπορέσουν να ζεσταθούν στις ακτίνες του ήλιου όχι νωρίτερα από τον Απρίλιο».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες σήμερα

Article featured image

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την σημερινή εκλογική αναμέτρηση

Article featured image

Γιγάντιο σαλιγκάρι βρέθηκε ζωντανό σχεδόν 6 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια του Ειρηνικού